Λεβ: Ο πάγκος της Ρεάλ δεν είναι άμεσος στόχος

13:02 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν από τους υποψήφιους για να αναλάβουν την Ρεάλ Μαδρίτης στην θέση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο Γιόακιμ Λεβ ξεκαθάρισε πως ο πάγκος της πρωταθλήτριας Ισπανίας και οποιοσδήποτε πάγκος συλλόγου δεν είναι ο άμεσος στόχος του. Παράλληλα σημείωσε πως δεν δίνει σημασία στα φήμες και πως προτεραιότητα του είναι η πρόκριση της Γερμανίας στα τελικά του Μουντιάλ.

Σε δηλώσεις του στο δίκτυο "ZDF", ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γερμανίας τόνισε: "Σε κάποιο σημείο θα ήθελα να επιστρέψω σε κάποιο σύλλογο, αλλά αυτή την

στιγμή δεν είναι ο άμεσος στόχος μου. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στην εθνική ομάδα και αυτό με γεμίζει χαρά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν δίνω τόση σημασία στις φήμες. Δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια καθώς ο Μουρίνιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και εγώ έχω συμβόλαιο με την Εθνική μέχρι το 2014".
Για τους άμεσους στόχους του, ο Λεβ δήλωσε: "Το καλύτερο πράγμα θα είναι να κατακτήσουμε την κορυφή του κόσμου με την Γερμανία, πριν αποχωρήσω. Ποτέ δεν έχω πει ότι μετά το Μουντιάλ θα αποχωρήσω από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Δεν έχω συζητήσει ακόμη με κανέναν για αυτό το θέμα. Πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ, και στην συνέχεια θα αρχίσω συζητήσεις με όποιον είναι υπεύθυνος".

Keywords
Τυχαία Θέματα