Λάδι στη φωτιά ρίχνει πάλι ο Βασιλόπουλος

13:56 2/7/2014 - Πηγή: AEK365

Νέες δηλώσεις είχαμε από τον Άρη Βασιλόπουλο, που αντί να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα, μία ημέρα πριν την πορεία που έχουν προγραμματίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια αναρχικοί, αντιξεσουαστές και... οπαδοί του, ρίχνει εκ νέου λάδι στη φωτιά... Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επιτίθεται στην ΑΕΚ, τον κόσμου της, αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο μπορεί να μην κατονομάζει αλλά στην ουσία "φωτογραφίζει" μιλώντας για

επιχειρηματίες. Αναλυτικά ο Βασιλόπουλος λέει:
«Αναμφίβολα εδώ συντελείται ένα πείραμα που ξεπερνά τα στενά όρια της Νέας Φιλαδέλφειας. Στόχος είναι να εκβιαστεί μια ολόκληρη πόλη και να παραδοθεί στον έλεγχο επιχειρηματικών συμφερόντων, με το καρότο της «ανάπτυξης» και της μείωσης της ανεργίας και το μαστίγιο της βίας και των απειλών. Παρόμοια στοιχεία έχουμε δει στον Πειραιά και τον Βόλο.

Όλα αυτά αποτυπώνουν μια τάση του ίδιου του πολιτικού συστήματος, αλλά και μια νέα σχέση οπαδών-επιχειρηματιών-πολιτικών. Ταυτόχρονα, είναι και μία «άσκηση κυβερνησιμότητας»: δείχνει το τι πρόκειται να αντιμετωπίσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς από τα επιχειρηματικά συμφέροντα την επόμενη κιόλας μέρα της εκλογής της».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ποια είναι και η θέση της παράταξης του για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Λέμε ΝΑΙ στο γήπεδο, στον χώρο που ήταν το προηγούμενο, με συντελεστή δόμησης και διαστάσεις που να δένουν αρμονικά με τον προσφυγικό συνοικισμό και με συγκοινωνιακές και κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που να διασφαλίζουν ότι η πόλη θα εξακολουθήσει να λειτουργεί, όταν γίνονται αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα