Λάμπαρντ: Δύσκολο ματς

20:32 30/9/2013 - Πηγή: AEK365

«Το ρόστερ μας διαθέτει εμπειρία. Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάς ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και ηττηθήκαμε. Έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε παιχνίδια, επομένως θέλουμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Δεν περιμένουμε εύκολο αγώνα. Είμαστε τυχεροί που παίξαμε πέρσι με τη Στεάουα, γιατί μάθαμε πόσο καλή ομάδα είναι και ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα συναντήσουμε αύριο», ήταν το αρχικό σχόλιο του πολύπειρου μέσου, που πρόσθεσε:

«Πέρσι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί και ανέτοιμοι. Χάσαμε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Σκεπτόμενοι την κατάσταση που

βρισκόμαστε τώρα και την ανάγκη για καλό αποτέλεσμα αύριο, θα πρέπει να αρχίσουμε το ματς δυνατά. Πρόκειται για ομάδα με ιστορία και φανατικό κοινό. Είναι πολύ καλή»!

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την πορεία των Λονδρέζων στον όμιλο, απάντησε: «Νομίζω ότι το γκρουπ είναι αρκετά δυνατό. Πολλοί θεωρούν ότι είναι εύκολο για την Τσέλσι, αλλά βλέποντας ότι καμία ομάδα δεν είναι εντελώς αδύναμη, πρέπει να προετοιμάζεσαι σωστά ως επαγγελματίας. Ξέρουμε ότι η Στέαουα είναι δυνατή ομάδα, όμως εάν παίξουμε και πούμε ότι είμαστε η Τσέλσι άρα θα νικήσουμε εύκολα, δεν θα τα καταφέρουμε. Από εμάς εξαρτάται».

Keywords
Τυχαία Θέματα