Λάμπαρντ: Το αξίζουμε

11:45 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι κατέκτησε και το Europa League νικώντας στον τελικό του Άμστερνταμ την Μπενφίκα με 2-1 και ο Φρανκ Λάμπαρντ υποστήριξε πως η ομάδα του Λονδίνου άξιζε αυτό το τρόπαιο μετά τα όσα έχει περάσει την φετινή σεζόν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού, ο αρχηγός της Τσέλσι τόνισε: "Είναι πραγματικά απίστευτο και το αξίζουμε! Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλη την διάρκεια της σεζόν, αλλά όλο αυτό που έχουμε περάσει φαίνεται

τελικά ότι άξιζε τον κόπο".
Για το μέλλον του στην Τσέλσι, ο Λάμπαρντ δήλωσε: "Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Ο σύλλογος έχει φερθεί εξαιρετικά και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά".
Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ήταν εκείνος που με κεφαλιά στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ με το οποίο η Τσέλσι έφτασε στην κατάκτηση του Europa League με τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό να δηλώνει: "Το αξίζαμε γιατί είχαμε μια πολύ δύσκολη σεζόν με πολλά παιχνίδια. Η Μπενφίκα μας δυσκόλεψε πολύ. Όμως δουλέψαμε πολύ στις στημένες φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε με αυτό τον τρόπο. Άλλος ένας τελικός και άλλη μια μεγάλη νίκη για εμάς. Ας το γιορτάσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα