Κυριαρχεί ο Αρκούδας και ο Χάρις

09:41 8/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τον Κιθ Χάρις ασχολείται στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα έχοντας τίτλο: "Ποιος δουλεύει ποιον..." και προσθέτει: "Πρόταση για την Πόρτσμουθ έκανε ο Κιθ Χάρις! Κι όμως, 24 ώρες πριν τη Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, στη διοίκηση έλεγαν να περιμένει επιστολή με την πρόταση Βιντιάδη, η οποία θα είχε και την υπογραφή

του Άγγλου τραπεζίτη. Λέγανε ότι ο Χάρις θα μπει στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά στις δηλώσεις του ξεκαθαρίζει ότι αν μπει (δύσκολο αφού αρνείται η Αγγλική Ομοσπονδία) στην Πόρτσμουθ, θα γίνει πρόεδρος. Άφαντος ακόμα ο Βιντιάδης, ενώ οι εξελίξεις έχουν καταιγιστικό χαρακτήρα και τα ερωτήματα είναι αμείλικτα".
Για το θέμα Αρκούδα η ΩΡΑ γράφει: "Σοκ στην ΑΕΚ που ψάχνει την αλήθεια για την ουσία που ανιχνεύτηκε στον Αρκούδα. "Δεν έχω πάρει τίποτα παράνομο. Παίρνω μόνο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο είναι νόμιμο και δεν μπορώ να γνωρίζω με λεπτομέρειες τι ακριβώς περιέχει", η θέση του παίκτη". Επίσης η εφημερίδα γράφει για το συγκλονιστικό κάλεσμα του Αλέξανδρου Κολιάδη μέσω του aek365 προς όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.

SPORTDAY

Με το θέμα του Χρήστου Αρκούδα ασχολείται η SD η οποία γράφει: "Η ποινή που θα επιβληθεί στον Χρήστο Αρκούδα, εφόσον και το δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικό, προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Η ουσία (Oxilofrine) που ανιχνεύθηκε στο πρώτο δείγμα του 23χρονου αμυντικού της Ένωσης ανήκει στα διεγερτικά.

Το πλαίσιο που προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις ποικίλλει. Στον νεαρό ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων» μπορεί να επιβληθεί από δημόσια επίπληξη μέχρι και δύο χρόνια τιμωρίας.

Εφόσον ο Αρκούδας τιμωρηθεί απλώς με επίπληξη - και από τη στιγμή που θα παραμείνει στην ΑΕΚ - θα τεθεί χωρίς κανένα πρόβλημα στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν.

Σήμερα το πρωί θα συνεδριάσει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ προκειμένου να καθορίσει τη στάση της ομάδας στην υπόθεση, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι ο ποδοσφαιριστής και η Ένωση θα απολογηθούν στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, με την ομάδα να μην κινδυνεύει με καμία κύρωση.

Το ζήτημα αναμένεται να τραβήξει λίγο σε χρόνο, προκειμένου να δουν και στην ΑΕΚ τι θα γίνει με τον παίκτη. Ο Αρκούδας, πάντως, υποστήριξε ότι λίγο πριν υποβληθεί στον έλεγχο, ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΕΣΚΑΝ για τα συμπληρώματα διατροφής που είχε πάρει".

GOAL

"ΣΟΚ με Αρκούδα", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει στο ρεπορτάζ της: "Σήμερα μέχρι τις 12 ο Χρήστος Αρκούδας θα πρέπει να απαντήσει στο ΕΣΚΑΝ αν δέχεται να δώσει και δεύτερο δείγμα για εξέταση, κάτι που πρέπει να γίνει εντός μίας εβδομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση το ΕΣΚΑΝ θα αποφανθεί με βάση το πρώτο δείγμα του από το ματς ΑΕΚ - ΟΦΗ.

Σήμερα το πρωί θα υπάρξει σύσκεψη διοίκησης, νομικού επιτελείου και του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις. Στην ΑΕΚ πιστεύουν απόλυτα όλα όσα λέει ο ποδοσφαιριστής και είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Αρκούδα. Το πιθανότερο είναι ο Αρκούδας να μη ζητήσει άλλη εξέταση, αλλά να δηλώσει άγνοια και να ελπίζει σε επιείκια. Η ποινή με την οποία κινδυνεύει ξεκινά από επίπληξη και καταλήγει μέχρι και σε δύο χρόνια αποκλεισμού!
Η υπόθεση αυτή ταράζει την ηρεμία της ομάδας. Ο Αρκούδας δεν είχε ενημερώσει κανέναν μέσα από την ομάδα για το συμπλήρωμα που έχει λάβει. Το ιατρικό επιτελείο είχε πλήρη άγνοια, οι Μουλίνος και Πήδουλας, που ρυθμίζουν τα συμπληρώματα που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές, δεν είχαν καμία ενημέρωση και ο παίκτης δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν. Ωστόσο, όλοι στέκονται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και είναι διατεθειμένοι να είναι δίπλα του στην υπόθεση.

Για την ΑΕΚ τουλάχιστον υπάρχει το δεδομένο πως ό,τι και αν προκύψει στη διαδικασία, δεν αντιμετωπίζει κανένα κίνδυνο. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να υποστεί καμία κύρωση με απώλεια βαθμών, πέραν του κινδύνου να χάσει για κάποιο χρονικό διάστημα έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Στην ΠΑΕ θεωρούν πως κάποια λογική εξήγηση θα υπάρχει, χωρίς να τίθεται ζήτημα απαγορευμένης ουσίας, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει ποτέ αφορμές και αποτελεί πρότυπο επαγγελματία. Επαναλάμβαναν συνεχώς ότι ο 23χρονος παίκτης είναι πολύ σοβαρός και ώριμος και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, ενώ από το καλοκαίρι είναι υπόδειγμα επαγγελματία σε όλους τους τομείς".

LIVE SPORT

Kαι η Live Sport γράφει για τον Αρκούδα στο βασικό της θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Το διεγερτικό του Αρκούδα. Κεραυνός στην ΑΕΚ με το θετικό δείγμα του νεαρού αμυντικού που υποστηρίζει ότι έπαιρνε μόνο συμπλήρωμα διατροφής".

Keywords
Τυχαία Θέματα