Κύργιος: Έδωσα τα πάντα, σας ευχαριστώ

10:18 4/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 19χρονος Νικ Κύργιος επιστρέφει στην Αυστραλία μετά τον αποκλεισμό του στο τουρνουά του Γουίμπλεντον έχοντας, ωστόσο, κερδίσει τις εντυπώσεις με την εκπληκτική νίκη του επί του Ράφα Ναδάλ.
Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν μέσω επιστολής που δημοσιεύτηκε στα Μέσα της Αυστραλίας.
Μεταξύ άλλων, ο Νικ Κύργιος σημειώνει τα εξής: "Έδωσα τα πάντα και στο τέλος δεν μπορούσα να έχω την ίδια αντοχή όπως κόντρα στον Ράφα. Παρόλα αυτά, έζησα τις δυο καλύτερες εβδομάδες της ζωής μου.
Είμαι 19 χρονών και έχω πολλά

χρόνια μπροστά μου και έτσι μπορώ να το δω όλο αυτό ως μια μεγάλη εμπειρία, ως ένα μάθημα, ώστε να επιστρέψω του χρόνου δυνατότερος και πιο έτοιμος.
Το παιχνίδι μου είναι εδώ και νιώθω ότι μπορώ να αναμετρηθώ με τους καλύτερους και να τους κερδίσω. (...) Μετά το ματς (σ.σ. την ήττα από τον Ράονιτς) κάθισα στα αποδυτήρια και σκεφτόμουν τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχα μια μέρα ξεκούρασης μεταξύ των δυο αγώνων.
Ειλικρινά πιστεύω πως μπορούσα να κερδίσω, αλλά αυτό είναι το τένις, αυτό είναι το Wimbledon, αυτό είναι που κάνει το άθλημα μας τόσο σπουδαίο και το πρωτάθλημα μας τόσο ξεχωριστό.
Επίσης, θυμίζω στον εαυτό μου πως δεν πρέπει να απογοητεύεται. (...) Τώρα έχω μεγαλύτερο κίνητρο για να γίνω καλύτερος και να βελτιωθώ. Κι ενώ χαίρομαι που θα επιστρέψω σπίτι μου, να δω φίλους και οικογένεια στην Καμπέρα, ένα κομμάτι του εαυτού μου σιχαίνεται που φεύγω γνωρίζοντας πως συνεχίζονται τα ημιτελικά χωρίς εμένα.
(...) Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα στήριξης, τα τηλεφωνήματα κλπ. Είμαι ευγνώμων για όλο αυτό που μου κάνει πιο εύκολο το αντίο, καθώς έχω τρομερή στήριξη".

Keywords
Τυχαία Θέματα