Κρόος: Δεν έχω υπογράψει τίποτα

08:06 4/7/2014 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που τα Μέσα στην Ισπανία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Τόνι Κρόος στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει υπογράψει τίποτα και πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γερμανίας στο Μουντιάλ.
Τα ισπανικά Μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία που φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ αλλά, σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του παιχνιδιού με τη Γαλλία, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Θα αποφασίσω για το μέλλον μου μετά το Παγκόσμιο

Κύπελλο. Δεν μπορώ να σχολιάζω κάθε τι που γράφεται στον Τύπο. Όταν τελειώσει το Μουντιάλ, θα πάρω την απόφαση μου. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, είμαι συγκεντρωμένος εδώ".
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, συμπλήρωσε λέγοντας πως "μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν είχε καμία προσωπική επαφή κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα αποφασίσει αργότερα".
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Κρόος και οι δηλώσεις του εκπροσώπου του με τον Φόλκερ Στρουτ να κάνει σαφές πως "από τη δική μας πλευρά δεν έχει ξεκαθαρίσει το οτιδήποτε. Η μεταγραφή δεν έχει κλείσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα