H ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

21:41 27/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ηλίας Βούρας 7

Κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένος και στις δυο τρεις φάσεις που τον χρειάστηκε η ομάδα είχε πολύ καλές αντιδράσεις, καταφέρνοντας να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Νίκος Γεωργέας 7

Αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, στο δεξιό άκρο της άμυνας και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, «δυναμική» αμυντικά και με συνεχή συμμετοχή στην επίθεση.

Σταύρος Σταθάκης 6

Έκανε ένα δυο λάθη

επιπολαιότητας, όμως σε γενικές γραμμές η εμφάνισή του ήταν θετική και μαζί με τον Τζανετόπουλο κατάφεραν να συνθέσουν ένα δίδυμο που... έκανε τη δουλειά.

'Ανταμ Τζανετόπουλος 8

Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, που άνοιξε στην ΑΕΚ το δρόμο προς τη νίκη. Από εκεί και πέρα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα δέχθηκε και πίεση σε κάποιες στιγμές, ήταν θετικότατος.

Τάσος Τσουμάγκας 5

Δείχνει ότι ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του. Δεν υστέρησε κάπου σημαντικά, όμως δεν έχουμε δει από την επάνοδό του τις καλές σέντρες που ξέρουμε ότι μπορεί να βγάλει.

Βασίλης Ρόβας 8

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την ΑΕΚ. Απέφυγε -όχι σε απόλυτο, αλλά σε σημαντικό βαθμό- τα εύκολα λάθη, ενώ από δικές του εκτελέσεις στημένων ήρθαν τα δύο γκολ.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 8

Στο σημερινό ματς ήταν ο γνωστός, πολύ καλός, Κορδέρο. Ασταμάτητη κίνηση μέσα στο γήπεδο, νίκες σε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και πολλή συμμετοχή και στην επίθεση.

Βαγγέλης Πλατέλλας 7

Είχε... νεύρο και πάθος, έκανε αρκετές καλές ενέργειες, είχε δυο πολύ καλά σουτ, μια σημαντική ευκαιρία, όμως έλλειψε το γκολ για να... ολοκληρώσει. Μάλλον μας έχει κακομάθει...

Δημήτρης Ανάκογλου 6

Ήταν εμφανές ότι είχε διάθεση, ζητούσε πολύ τη μπάλα, έκανε κάποιες καλές προσωπικές ενέργειες, όμως για ακόμη μια φορά η εμφάνισή του... έμεινε μισή στην τελική προσπάθεια.

Δημήτρης Γροντής 5

Ίσως ήταν ο μόνος που υστέρησε. Δεν πήρε πολύ πάνω του το παιχνίδι, δεν έψαξε τις πολλές ενέργειες και δεν είχε ουσία στις προσπάθειές του. Στο τέλος αγωνίστηκε και ως αριστερός μπακ!

Αλεξάντερ Ντακόλ 7

Μετά από καιρό είχε πολύ ενέργεια. Έκανε συνεχώς κίνηση, είχε μεγάλη συμμετοχή στο ματς, πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, όμως σπατάλησε σημαντικές ευκαιρίες (μεταξύ αυτών και το πέναλτι).

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Έντιν Μούργκα 6

Και αυτή τη φορά η είσοδός του στο ματς έδωσε «ζωντάνια» στο αριστερό άκρο της ΑΕΚ. Πρόλαβε να δείξει κάποια πράγματα, έκανε δύο σουτ και έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία στο 90'.

Ρενάλντο Ράμα 6

Και η δική του είσοδος στο ματς πρόσθεσε... νεύρο στην επίθεση της ΑΕΚ. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 89', ήταν μέσα στις φάσεις, όμως σε μια δυο θα έπρεπε να είναι πιο ομαδικός.

Νίκος Αργυρίου -

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Τραϊανός Δέλλας 7

Το σημαντικότερο... κρέντιτ που παίρνει είναι ότι παρουσίασε μια ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμη να... κάνει τη δουλειά. Αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και να σφραγίσει και μαθηματικά την άνοδο στη Β' Εθνική, χωρίς άλλες... εκπλήξεις. Η ενδεκάδα που παρέταξε ήταν σε γενικές γραμμές η αναμενόμενη, ενώ οι αλλαγές (που έγιναν όλες σε εύστοχο χρονικό σημείο), έδωσαν φρεσκάδα στην επίθεση και βοήθησαν την ομάδα να ψάξει το τρίτο γκολ μέχρι την εκπνοή...

Keywords
Τυχαία Θέματα