Κριστιάνο εσύ σούπερ σταρ…

03:02 12/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 33η αγωνιστική

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-4

Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Αν έχεις τον Κριστιάνο σε τέτοια μέρα δε φοβάσαι χάρο... Ο Πορτογάλος πέτυχα τρία γκολ κι έδωσε μία ασίστ και η Ρεάλ πήρε μεγάλη νίκη επί της μισητής συμπολίτισσας Ατλέτικο και παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από την Μπαρτσελόνα. Τα 41 γκολ

έφτασε ο Ρονάλντο.
Η Ατλέτικο μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 10' ο Κασίγιας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Φαλκάο.
Στο 20' η κεφαλιά του Κολομβιανού πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 26' η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Σκόρερ ο Κριστιάνο με φοβερό φάουλ από τα 30 μέτρα.
Τρία λεπτά αργότερα το τακουνάκι του Μπενζεμά πέρασε λίγο άουτ.
Στην επανάληψη η Ρεάλ είχε στο 49' και στο 53' δύο καλά σουτ με τους Ρονάλντο και Κεντίρα, αλλά στο 56' ο Φαλκάο έφερε το ματς στα ίσια.
Ο Αντριάν έκανε τη σέντρα και ο Κολομβιανός με κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 59' ο Κοεντράο βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στον Περέα και πέρασε κόρνερ και από το κόρνερ ο Πέπε έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο επόμενο λεπτό ο Ρονάλντο πήρε ξανά το όπλο του και με μια φωτοβολίδα λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια, έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κουρτουά.
Στο 74' το διαγώνιο σουτ του Ντι Μαρία από δεξιά πέρασε λίγο άουτ, ενώ η κεφαλιά του Φαλκάο στο 77' έξυσε το δοκάρι του Κασίγιας.
Ο Αντριάν στο επόμενο λεπτό μπήκε στην περιοχή αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή, ενώ η Ρεάλ κλείδωσε τη νίκη στο 82'.
Ο Ιγκουαιν κέρδισε πέναλτι από τον Γκοντίν και ο Κριστιάνο από τα 11 μέτρα έκανε το 3-1.
Ο Πορτογάλος θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ στο 86' αλλά ο Κουρτουά βγήκε και απέκρουσε το πλασέ του, ενώ στο επόμενο λεπτό ανέλαβε ρόλο δημιουργού, έβγαλε μαγική μπαλιά στον Καγιεχόν κι αυτός με ψύχραιμο σουτ έκανε το 4-1.

ΑΤΕΛΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουαν Φραν, Γκοντίν, Περέα, Φελίπε, Τιάγκο, Γκάμπι, Τουράν (78' Κόκε), Ντιέγκο, Φαλκάο, Αντριάν

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Τσάβι Αλόνσο, Κεντίρα, Κακά (46' Οζίλ), Ρονάλντο, Μπενζεμα (70' Ιγκουαΐν), Ντι Μαρία

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Λος Κάρμενες

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι Γρανάδα και Μπιλμπάο αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2 με τους Βάσκους να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Χάιμε Ρομέρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 37' όμως ο σκόρερ αποβλήθηκε όταν ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ιραόλα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Γιορέντε το εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο η Γρανάδα μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος και στο 57' είχε δοκάρι με τον Χάβι Μαρτίνεθ ενώ στο 69' ο Σικέιρα μόνος του απέναντι στον Ιραϊθόθ δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Τελικά η πίεση απέδωσε με τον Χέιχο να γράφει σ

Keywords
Τυχαία Θέματα