Κρισλάν: Θαυμάζω τις ομάδες στη Βραζιλία, αλλά...

15:20 8/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη συνέντευξη στο espn.uol.com.br, παραχώρησε ο Κρισλάν ο οποίος δείχνει να κερδίζει και τα "φώτα" της δημοσιότητας στη Βραζιλία όντας πρώτος σκόρερ ως τώρα με 9 γκολ.

Ο Βραζιλιάνος φορ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τόνισε πως αναγκαζόταν να βοηθάει τον πατέρα του στην οικοδομή για να έρθουν

κάποια χρήματα στο σπίτι, ενώ δεν θα ξεχάσει ποτέ το ξεκίνημά του, όταν πιτσιρικάς ήταν... τέταρτη επιλογή σε ομάδα της Βραζιλίας και όμως του έλεγαν να μην τα παρατήσει. Τελικά "είχαμε ένα φιλικό με αντίπαλο την Μπάρας, ήταν το σημείο της ζωής μου. Μπήκα για 20 λεπτά στο γήπεδο και έβαλα 4 γκολ! Τότε δέθηκα με το γκολ και τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται σε μένα".


Στο δημοσίευμα τονίζεται πως πλέον υπάρχει ενδιαφέρον απ' όλες σχεδόν της μεγάλες ομάδες της Βραζιλίας. Ο Κρισλάν όμως αφήνει τα πάντα στον μάνατζέρ του και απαντώντας διπλωματικά σχετικά με το μέλλον του λέει:

"Θα ήταν όνειρο να παίξω στην Σάντος. Φαντάζομαι να παίζω με τον Ρομπίνιο. Είναι ένας παίκτης που θαυμάζω. Θαυμάζω την Σάντος και όλες τις ομάδες στη Βραζιλία, όπως την Παλμέιρας, την Κορίνθιανς, τη Σάο Πάολο. Όμως όλα αυτα τα αφήνω στον μάνατζέρ μου. Αυτός ασχολείται με το μέλλον μου. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και να προχωρήσουμε όσο γίνεται στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα