Κρέμασε τα γάντια του ο Μάχο

16:13 10/9/2014 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του πήρε ο Γιούργκεν Μάχο. Ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ στα 37 του πλέον ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση. "Μετά από πολλή σκέψη έφτασα στο σημείο να πάρω την απόφαση να βάλω τέλος στην καριέρα μου μετά από 18 χρόνια ως επαγγελματίας στο ανώτερο επίπεδο. Είχε την τύχη να ζήσω πολλά πράγματα και να δω περισσότερα. Νομίζω ότι πήρα όλα όσα μπορείς να πάρει κανείς από μια τέτοια καριέρα. Πολλά θετικά αλλά και πολλά

αρνητικά που αφορούσαν τραυματισμούς" τόνισε ο Μάχο και προσέθεσε πως θέλει να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και πλέον θα ψάξει σύλλογο για να εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων. "Θέλω όλα αυτά που έζησα. Όλη αυτή την εμπειρία να τη χρησιμοποιήσω και να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε νέα παιδιά" τόνισε.

Ο Μάχο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ από το 2007 έως το 2009. Έπαιξε μεταξύ άλλων στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Σάντερλαντ ενώ είχε και ένα πολύ άτυχο πέρασμα από την Τσέλσι με έναν σοβαρότατο τραυματισμό. Έπαιξε επίσης και στην Μπουντεσλίγκα με την Καϊζερσλάουτερν. Μετά την αποχώρηση από την Ένωση η καριέρα του γνώρισε πτώση. Έπαιξε στη Λιντς της πατρίδας του, τον Πανιώνιο και τελικά την Αντμίρα. Αγωνίστηκε 26 φορές με την εμφάνιση της εθνικής Αυστρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα