Κρέμασε τα γάντια ο Ιλάριο

10:44 6/8/2014 - Πηγή: AEK365

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ενρίκε Ιλάριο ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας θα αναλάβει πόστο στη Τσέλσι, δίπλα στον Ζοσέ Μουρίνιο με τον Ιλάριο να βρίσκεται στην αγγλική ομάδα από τη σεζόν 2006-2007. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε 20 φορές και κατέκτησε πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League.

Το μήνυμα του Ιλάριο στο Instagram
"Γεια σε όλους. Μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας πήρα τη δύσκολη απόφαση να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Δεν ήταν κάποια έκπληξη ή εύκολη απόφαση, με την ηλικία να μην παίζει ρόλο σε αυτή, αλλά δεν μπορούσα να απορρίψω την πρόταση της διοίκησης. Τώρα έχω την ευκαιρία, όχι μόνο να μείνω στο χώρο, αλλά να μεταδώσω την εμπειρία μου στη νέα γενιά τερματοφυλάκων. Ήθελα να πω ευχαριστώ σε όλες τις ομάδες που είχα την περηφάνια να αγωνιστώ σε αυτές και σε όλους τους προπονητές που δουλεύουν στο παρασκήνιο, στους πολλούς συμπαίκτες μου που δουλέψαμε μαζί από την πρώτη μέρα και με βοήθησαν όχι μόνο να γίνω καλύτερος παίκτης αλλά και άνθρωπος. Για όλα αυτά είμαι ευγνώμων. Είμαι τυχερός και είχα την τιμή να συνεργαστώ με σπουδαίους παίκτες και προπονητές. Το τελευταίο, και όχι το τελευταίο, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Σας αγαπώ όλους και σας εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα