Κρέικ: Στεναχωρήθηκα για την ΑΕΚ

10:54 7/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας καλός φίλος της ΑΕΚ από τα παλιά, ο Μίσελ Κρέικ, μίλησε για την κατάσταση στην Ένωση 10 χρόνια μετά από τότε που φόρεσε τη φανέλα της.
Μιλώντας από την Ολλανδία και στο novasports.gr, με αφορμή την εκεί προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ο Κρέικ δεν αρνήθηκε να μιλήσει και για την ΑΕΚ

λέγοντας:

Για τον υποβιβασμό της πρώην του ομάδας, ΑΕΚ:

"Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν έμαθα τα νέα, γιατί πέρασα πραγματικά καλά εκεί. Ελπίζω να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Σούπερλιγκ. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος και ελπίζω οι οπαδοί να σταθούν στο πλευρό της ομάδας".

Για το μέλλον της ΑΕΚ:

"Αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον, με τακτοποιημένα τα οικονομικά ζητήματα, τότε αυτό θα είναι καλό για το μέλλον. Και αυτό γιατί θα αρχίζεις μια νέα προσπάθεια με γερές βάσεις. Ίσως να είναι ένα καλό παράδειγμα αυτό που γίνεται με τους Ρέιντζερς και ελπίζω όλα να πάνε καλά με την ΑΕΚ".

Από εκεί και πέρα ο παλαίμαχος άσος είπε για τον Παναθηναϊκό και τον Γιάννη Αναστασίου:

Για το φιλικό που έγινε για τον Σγιακ Σβαρτ:

Για εμάς ήταν τιμή να παίξουμε δίπλα σε αυτούς τους θρύλους του ποδοσφαίρου και ειδικά με τον Σγιακ Σβαρτ, ο οποίος στα 75 του χρόνια ακόμα ...κλωτσάει το τόπι. Ήταν μια όμορφη γιορτή προς τιμήν του.

Για τον φίλο του Γιάννη Αναστασίου:

Του εύχομαι ότι καλύτερο και να έχει τύχη στα πρώτα του βήματα. Είναι καλό παιδί και είναι ένας καλός προπονητής. Και το λέω από προσωπική εμπειρία, καθώς δουλέψαμε μαζί στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά.

Για το αν χρειάζεται χρόνος σε έναν νέο προπονητή για να δείξει τη δουλειά του:

Νομίζω ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο και ελπίζω ότι το κλαμπ θα του δώσει τον χρόνο για να δουλέψει. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνει κάτι καλό και να γίνουν αλλαγές, τότε θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Δεν γίνονται όλα σε μια μέρα. Και ελπίζω να του δώσουν τον χρόνο για να αλλάξει κάποια πράγματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα