Κρατούν την ιστορική πρόκριση στην ΑΕΚ

17:27 17/2/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα, ο Φωτόπουλος αγωνίστηκε στην τελική φάση στο 1ο ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 16-17/2 στην ομοσπονδιακή αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Σ.Ε.Φ. , η οποία συμπεριελάμβανε νοκ άουτ αγώνες, όπου στον γύρο των «64» κέρδισε και απέκλεισε τον Σανίδα του Α.Ο. Πεύκης, αθλητή Α1 κατηγορίας, με σκορ 3-1 και στην συνέχεια στον γύρο των «32» επικράτησε εύκολα με 3-0 του Αγγελάκη, αθλητή του Α.Σ. Προόδου Βουτζά ο οποίος είναι βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας νέων και

πρώτος στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία σε πανελλήνιο επίπεδο. Στην συνέχεια στην φάση των 16 έχασε από τον Λαγογιάννη του Α.Σ. Πέρα με σκορ 3-0, οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην πανελλήνια κατάταξη των αντρών, και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής ΑΕΚ προκρίνεται στην φάση των «16» σε διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας και η πρόκριση αυτή αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία της Ένωσης σε ατομικό επίπεδο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο προπονητής του τμήματος Στέφανος Κορώνης καθώς και ο αθλητής Γιώργος Παπάζογλου παρακολούθησαν από τις 15 έως τις 17/2 το προπονητικό σεμινάριο με τίτλο "Αθλητική ψυχολογία στα ατομικά αθλήματα και την επιτραπέζια αντισφαίριση" το οποίο διοργανώθηκε από την ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης και στο οποίο αναλύθηκαν θέματα ψυχολογίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση από την Τάνια Κάτνια, καθηγήτρια αθλητικής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα και επίσημη επιμορφωτής της ευρωπαικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας θα συνεχιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24/2 με την επόμενη αγωνιστική του διασυλλογικού πρωταθλήματος της Α' Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα