Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή μόλις έφυγε η Χρυσή Αυγή

16:38 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Θέμα δημιουργήθηκε το πρωί στη Βουλή, όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης κατέθεσε αίτημα να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Παύλο Φύσσα που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι. Όταν το αίτημα έγινε αποδεκτό και από τη Χ.Α., ο κ. Παπαδημούλης το απέσυρε, προκαλώντας την αντίδραση Κασιδιάρη που έκανε λόγο για γελοιότητα.
"Αυτή η εν ψυχρώ δολοφονία - με πολιτικά κίνητρα όπως προκύπτει από ανακριτικό υλικό - είναι ιστορική στιγμή που μπορεί να αποτελέσει

σημείο καμπής ώστε η οργανωμένη πολιτεία να αντιμετωπίσει τη δράση της Χ.Α.", είπε ο κ. Παπαδημούλης, καταθέτοντας την πρόταση. «Συμφωνούμε με την πρόταση και επειδή ακούμε αστειότητες απαντάμε σε όλους αυτούς που παριστάνουν τους ηλιθίους και δεν καταλαβαίνουν ότι από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε την δολοφονία και δεν έχουμε καμία σχέση. Καταγγέλλω την γελοιότητα και όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται το έγκλημα για πολιτικούς λόγους. Γελάμε μαζί τους!», απάντησε ο Κασιδιάρης.
O κ. Παπαδημούλης ανταπάντησε ότι «είναι υποκριτικό να διαφωνείς με το σκεπτικό της πρότασης αλλά να την ψηφίζεις". "Αποσύρουμε την πρόταση γιατί δεν ανήκει ο δράστης απλά στη Χρυσή Αυγή, η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης», είπε. Τελικά οι βουλευτές τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του 34χρονου, όταν αποχώρησε από την αίθουσα η Χ.Α.

Πηγή: lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα