Κρατάμε Λύμπε, Βίκτωρ και κόσμο...

08:36 2/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Νίκος Λυμπερόπουλος: Δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Γκολ και χθες, εμφάνιση εξαιρετική σε όλο το παιχνίδι. Ακόμα και στις καθυστερήσεις έτρεχε πάνω κάτω, γιατί έπρεπε να βοηθήσει και στην άμυνα... Εκπληκτικός ο Λύμπε σε ένα ακόμα ματς.

@ Βίκτωρ Κλωναρίδης: Σε μία ακόμα εμφάνισή του απέδειξε ότι σε αυτή την ΑΕΚ και έχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά

αξίζει να παίζει βασικός! Πέτυχε γκολ, ήταν μέσα σε όλες (εκτός από μία) τις φάσεις που έκανε η ΑΕΚ. Αν μη τι άλλο χρειάζεται η ομάδα την ταχύτητά του και τη ζωντάνια του.

@ Ο κόσμος της ΑΕΚ: Άξια συμπεριφορά σε ακόμα ένα ματς εκτός έδρας, ο λαός της Ένωσης με την παρουσία του είναι σαν να... φωνάζει στον Μπιτσαξή ότι το απαγορευτικό στις μετακινήσεις οπαδών δεν πρέπει να μπαίνει.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

@ Για δεύτερο σερί παιχνίδι η ΑΕΚ δεν ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι. Η κατοχή άνηκε στην Κέρκυρα, τις περισσότερες πάσες τις έκανε η Κέρκυρα. Μετά τα τρία καλά σερί παιχνίδια που έκανε η ομάδα, έχει δύο αρνητικά. Οι απουσίες ήταν στην άμυνα, αλλά το πρόβλημα ήταν στο κέντρο, όπου έπαιζαν όλοι! Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο η ομάδα θα μπορούσε να ελέγξει καλύτερα το ματς.

@ Το τελικό αποτέλεσμα: Το 2-2 κράτησε την ΑΕΚ μακρία από εκτός έδρας νίκη για ακόμα ένα ματς μέσα στο 2012. Πέρασαν 3 μήνες (παρά μία εβδομάδα) από την τελευταία φορά που η ομάδα πανηγύρισε διπλό. Στη Λιβαδειά ήταν, 7 Γενάρη. Μπήκαμε Απρίλιο...

Keywords
Τυχαία Θέματα