Κρατά Βοροντσέβιτς η ΤΣΣΚΑ

20:52 20/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που είχε υπογράψει με τη «ρώσικη αρκούδα» το 2011 υπάρχει όρος που του επιτρέπει να αγωνιστεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί την προσεχή περίοδο, καθώς για καθαρά επαγγελματικούς λόγους προτιμά να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντρέι Κιριλένκο έχει ήδη πάρει την απόφαση του να συνεχίσει και αυτός στην ομάδα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις προσεχείς ημέρες.

«Είμαι χαρούμενος που υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του NBA αλλά νομίζω

ότι είναι καλύτερο για την καριέρα μου αυτή τη στιγμή να παραμείνω στην ΤΣΣΚΑ. Η παρουσία του Ετόρε Μεσίνα με συναρπάζει να συνεργαστώ μαζί του. Σίγουρα θα χρειαστεί να δουλέψουμε περισσότερο ατομικά και σαν ομάδα, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες μας για επιτυχίες. Ευτυχώς δεν αντιμετωπίζω προβλήματα υγείας πλέον. Θα ξεκινήσω άμεσα ατομικές προπονήσεις από τις αρχές Αυγούστου για να προετοιμαστώ όσο το δυνατό καλύτερα για το στάδιο της προετοιμασίας»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο ύψους 2.07μ. διεθνής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Keywords
Τυχαία Θέματα