Κούγιας: Να καταργηθεί η Super League!

15:44 5/9/2013 - Πηγή: AEK365

Στα πλαίσια της σημερινής κλήρωσης της Football League, ο Αλέξης Κούγιας πρότεινε την κατάργηση της Super League καθώς, όπως είπε, πρόκειται για ένα τραγικό πρωτάθλημα έτσι όπως είναι δομημένο.

Σε δηλώσεις του ο ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής τόνισε: " Σε αντίθεση με τη Football League,

στη Super League είναι γνωστές οι δύο πρώτες ομάδες, δηλαδή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ας καταργηθεί έτσι όπως είναι δομημένο. Είναι τραγικό πρωτάθλημα. Η Football League είναι πια ένα όμορφο, καθαρό και τίμιο πρωτάθλημα"
Για το νέο πρωτάθλημα της Football League, o Αλέξης Κούγιας δήλωσε: "Το πρωτάθλημα ξεκινά με απόλυτη αισιοδοξία. Για πρώτη φορά πρωτάθλημα δύο ομίλων, το οποίο χάρη στη δική μου πρόταση για πλέι οφ αναβαθμίστηκε και θα ξεφύγει από την απαξίωση. Θα πρόκειται για ένα πρωτάθλημα καθαρό και συγκλονιστικό. Καμιά ομάδα δεν θα είναι σίγουρη για τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν αντέχει 28 ομάδες και εμείς οι ιστορικές ομάδες κάνουμε τη θυσία αυτή. Εμείς στην Παναχαϊκή πληρώσαμε 100.000 ευρώ για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Θα ήταν υποκρισία να μην πω ότι δεν πάμε για άνοδο. Έχουμε έξι διεθνείς και φυσικά στη Football League αυτό δεν συνηθίζεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα