Κούγιας: Γιατί η Παναχαϊκή να παίζει στην Πάτρα;

15:57 23/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το ενδεχόμενο να μεταφέρει την έδρα της Παναχαϊκής στην Αθήνα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος σημείωσε πως το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο συγκεκριμένο θέμα.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Γάμμα", το αφεντικό της Παναχαϊκής τόνισε: «Αν δεν ενδιαφερθεί κανείς για την Παναχαϊκή, τότε γιατί να παίζει στην Πάτρα; Μπορεί να τη μεταφέρω στην Αθήνα

όπου υπάρχουν σωματεία που μπορούν να μας δώσουν τα γήπεδα τους χωρίς να πληρώνουμε τα χρήματα που μας ζητούν εδώ. Όχι, δεν θα πάω την Παναχαϊκή στην Καλαμάτα, δεν είναι στο μυαλό μου μια τέτοια κίνηση. Πριν πάρω αποφάσεις θα περιμένω το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών για να δω αν η νέα δημοτική αρχή θα παρέχει στήριξη στην Παναχαϊκή».
Για τα χρέη της Παναχαϊκής, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Ακούω και διαβάζω πολλά για τα χρέη που κάποιοι προσπαθούν να φουσκώσουν, αλλά να ξέρουν πως τα χρέη είναι αυτά που σας έχω πει και δεν αλλάζουν. Τις επόμενες μέρες, θα δώσω στη δημοσιότητα ανακοίνωση όπου θα αναφέρει αναλυτικά τα χρήματα που έχουν εισπράξει φέτος οι παίκτες της Παναχαϊκής».
Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπογράμμισε: «Επειδή έχω δει διάφορα που λέγονται σχετικά με τα όσα δήλωσα πρόσφατα για τις αδερφίστικες συμπεριφορές στην Πάτρα, να πω πως ουδέποτε μίλησα για όλη την Πάτρα αλλά αναφέρθηκα μόνο για το περιβάλλον της παλιάς Παναχαϊκής».

Keywords
Τυχαία Θέματα