Κοτσόλης: Αδικούμε τους εαυτούς μας με τέτοιες εμφανίσεις

08:56 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά από κακή εμφάνιση ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από την Εστορίλ με τον Στέφανο Κοτσόλη να σημειώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του αδικούν τους εαυτούς τους με τέτοιες εμφανίσεις.
Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε: "Δεν νομίζω ότι η

Εστορίλ είναι μια ομάδα που μπορεί να μας κερδίσει τόσο εύκολα. Με τέτοιες εμφανίσεις αδικούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που καταβάλαμε πέρυσι για να φτάσουμε εδώ και να δώσουμε αυτούς τους αγώνες.
Σίγουρα υπάρχει ένταση τώρα, αλλά πρέπει να δούμε τις ευθύνες που έχει ο καθένας από εμάς και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε".
Από την πλευρά του, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε στη NOVA: "Είναι μια άσχημη εμφάνιση. Η ομάδα δεν αξίζει να χάνει τόσο εύκολα από μια ομάδα όπως την Εστορίλ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δείξουμε αυτό που πραγματικά είμαστε".
Τέλος, ο Χρήστος Μπούρμπος δήλωσε: "Η εικόνα μας δεν είναι η αναμενόμενη, γενικά φέτος, δεν είναι αυτό που περιμένουμε από την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα, το αποτέλεσμα σήμερα τα λέει όλα. Πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας, να δουλέψουμε περισσότερο και να βγει η εικόνα που πρέπει".
Σε ερώτηση τι φταίει και ο Παναθηναϊκός έχει αυτή την εικόνα, απάντησε: "Αυτό που είπα πριν, πρέπει όλοι να δουλέψουμε περισσότερο, να βελτιώσουμε τα λάθη μας για να βελτιωθεί η εικόνα και να έρθουν τα αποτελέσματα".
Για το αν μπορεί να προκριθεί ο Παναθηναϊκός: "Είναι δύσκολο. Η ομάδα κοιτάει πάντα να κερδίζει, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μήπως καταφέρουμε κάτι στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα