Κώτσιος: Καμία ομάδα δεν αισθάνεται ασφάλεια

12:34 17/2/2014 - Πηγή: AEK365

Εννέα αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Ηλίας Κώτσιος σημείωσε πως καμία από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή δεν θα πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και πρόσθεσε πως η παραμονή θα είναι στους 35-36 βαθμούς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του Λεβαδειακού, Ηλίας Κώτσιος, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο: "Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και εμποδίσαμε τον Ατρόμητο να κάνει το

παιχνίδι του. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πιο γρήγορα γκολ, κόντρα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με βάθος στον πάγκο της".
- Για την αλλαγή προπονητή στον Λεβαδειακό: "Συνήθως μετά από αλλαγή προπονητή το αποτέλεσμα είναι θετικό, ίσως να φταίει η αλλαγή, ίσως ότι οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν περισσότερο. Συνήθως έχει επιτυχία και για αυτό οι πρόεδροι το κάνουν. Όχι όμως ότι είναι σωστό. Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον Καραγεωργίου γιατί στα εντός έδρας κερδίζαμε. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την δουλειά μας με τον καινούριο τεχνικό και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο".
- Για τον Ματίας Ιγκλέσιας: "Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή και σωματικά και φυσικά. Μπορεί να μαρκάρει και να δημιουργεί παιχνίδι και σίγουρα θα είναι απώλεια για τον Ατρόμητο. Και η ομάδα κέρδισε ένα οικονομικό όφελος αλλά θα είναι απώλεια για την ομάδα. Θα χρειαζόταν ο Ματίας στα play off. Ωστόσο, θα αναπληρώσει το κενό του στο μέλλον".
- Για την μάχη της παραμονής: "Οι ομάδες που είναι στους 29 βαθμούς είναι μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο ένα κακό αποτέλεσμα εντός έδρας σε αγχώνει. Η παραμονή θα είναι στους 35-36 βαθμούς, άρα έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν αισθάνεται ασφάλεια. Με ένα κακό αποτέλεσμα αλλάζει η ψυχολογία και η κατάσταση".
- Για τον ίδιο και την περιπέτεια του το καλοκαίρι: " Είχα προτάσεις από κάποιες ομάδες άλλα έγιναν κάποια πράγματα που δεν θέλω να αναφέρω και τελικά έμεινα χωρίς ομάδα. Ευτυχώς με είδε ο κ. Καραγεωργίου με τον βοηθό του και με δέχτηκαν στον Λεβαδειακό. Είναι πολύ δύσκολο σε αυτή την ηλικία να μένεις χωρίς ομάδα και να προσπαθείς μόνος σου. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριξαν. Ήμουν έξι μήνες χωρίς ομάδα και προσπαθώ πολύ για να τους δικαιώσω".
- Για τον Παναθηναϊκό: "Δεν είναι μόνο ευχάριστη έκπληξη μου αρέσει να τον βλέπω να παίζει. Έχει στο παιχνίδι του κίνηση, κάνει συνεχόμενες ευκαιρίες και αναπτύσσεται από την άμυνα. Είναι μια ομάδα που εξελίχτηκε πολύ και πλέον το παιχνίδι του αρέσει σε πολύ κόσμο. Με τον πάροδο του χρόνου και με την απόκτηση καλών και έμπειρων παικτών μπορεί να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα