Κωστούλας στο aek365: Η ΑΕΚ έχει μία εβδομάδα προθεσμία να βρει τα χρήματα για τον Μητρόπουλο

14:56 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Επίσημη κρούση στον Παναιτωλικό για την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου κατέθεσε η ΑΕΚ. Η Ένωση, όπως επιβεβαιώνει αποκλειστικά στο aek365 ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, κατέθεσε επίσημη πρόταση που όμως αρχικά δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτή. Όπως εξηγεί ο κ. Κωστούλας στο aek365 «...γνωρίζω ότι άνθρωπος της ΑΕΚ

μίλησε με στενό μου συνεργάτη για τον Μητρόπουλο. Έγινε μία πρόταση, αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς η ΑΕΚ, όπως και πολλές ομάδες εξάλλου, έχουν οικονομικό πρόβλημα».

Η ουσία του πράγματος έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν έχει τη ρευστότητα να δώσει άμεσα κάποια χρήματα στον Παναιτωλικό και να κάνει δικό της τον 23χρονο χαφ. Ο κ. Κωστούλας ωστόσο έχει δώσει διορία μίας εβδομάδας στην ΑΕΚ προκειμένου να βρει τα χρήματα και να... επιστρέψει: «Δεν έχει να κάνει τόσο με το μέγεθος της οικονομικής πρότασης που μας έγινε, αλλά στον τρόπο που θα πάρουμε τα χρήματα από την ΑΕΚ. Έχουμε δώσει προθεσμία μίας εβδομάδας περίπου στην ΑΕΚ για να βρει κάποια χρήματα. Εάν τα βρει εδώ είμαστε πάλι να συζητήσουμε. Δεν μπορούμε, όπως αντιλαμβάνεστε, να δώσουμε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο διότι υπολογίζουμε στον παίκτη και θέλουμε να κάνουμε και εμείς τον προγραμματισμό μας. Δεν μπορώ να μιλήσω για τα ποσά που συζητήθηκαν. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Εκείνο που μπορώ να σας πω είναι ότι αν βρει η ΑΕΚ κάποια χρήματα μπορούμε να συζητήσουμε ξανά. Είναι δύσκολα ωστόσο τα πράγματα απ' όσο γνωρίζω. Είναι στο χέρι της ΑΕΚ πάντως όλα, αλλά πρέπει κι εμείς να δούμε τι θα κάνουμε για να ανέβουμε ξανά κατηγορία», κατέληξε ο Φώτης Κωστούλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα