Κόστλι: Είχα πρόταση από την ΑΕΚ παλιότερα

17:05 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στον Sentra Fm μίλησε ο επιθετικός της Βέροιας. Αναλυτικά τι είπε:

Για το γκολ στη Ξάνθη και τους τρεις πόντους: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί στη μάχη της παραμονής που δίνει η ομάδα».

Για το γεγονός ότι έχει μόλις 2ο γκολ

σε 19 ματς: «Σίγουρα ο απολογισμός μου δεν είναι καλός, αλλά ελπίζω να καταφέρω να πετύχω περισσότερα γκολ στη συνέχεια. Ο απολογισμός στην αρχή ήταν κακός, διότι δεν είχα βρει το ρυθμό μου. Ελπίζω να τον βρω τώρα, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για το ματς με τον Άρη: «Παρακολουθήσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό και διαπιστώσαμε πως ο Άρης έβγαλε μία καλή εικόνα στο ματς αυτό. Για να καταφέρουμε, λοιπόν, να πάρουμε αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι ήμασταν με Ξάνθη, διότι πρόκειται για ένα ματς κομβικής σημασίας για μας»

Για την πρόταση από τη Χενάν: «Εδώ και δυο μήνες η Χενάν με ζήτησε. Θέλω, όμως, να δώσω περισσότερα στη Βέροια, θέλω να αυξήσω το σερί μου με γκολ, θα δούμε για το μέλλον, δεν με απασχολεί κάτι άλλο πλην της Βέροιας».

Για τις εμπειρίες του μακριά από την Ονδούρα: «Στην Πολωνία πήγα καλά με την Μπελσάτοφ, στην Μπέρμιγχαμ δεν μπόρεσα να προσαρμοστώ και στη Ρουμανία είχα έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός Μουντιάλ του 2010».

Εμπειρία με Εθνική ομάδα: «Ελπίζω να ρεφάρω σ' αυτή την προκριματική φάση και να παίξω στο Μουντιάλ του 2014. Θέλω να είμαι στη Βραζιλία. Το 1982 ήταν ο πατέρας μου με την ομάδα και θέλω να πετύχω και εγώ».

Για τον πανηγυρισμό του α αλά κλήση στο τηλέφωνο: «Το είχα ξεπατικώσει από τον Νούνιες που έπαιζε κάποτε στον ΠΑΟΚ και ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου με την οικογένεια μου».

Για το αν είχε πρόταση από την Α.Ε.Κ. επί εποχής Φερέρ: «Υπήρχαν τότε επαφές, ένας μάνατζερ μου είχε μιλήσει για την Α.Ε.Κ.».

Για το Κύπελλο: «Παρότι η παραμονή είναι ο στόχος, θα τα δώσουμε όλα για ένα καλό αποτέλεσμα και στο Κύπελλο που θέλουμε να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά».

Για τον Ολαϊτάν και όλα όσα ακούγονται περί του Ολυμπιακού: «Είναι ταλαντούχος παίκτης, μπορεί να προσφέρει πολλά. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να πετύχει σε μεγάλη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα