Κωστένογλου: Δούλεψα με απλήρωτους ποδοσφαιριστές και με προσφυγές

15:02 14/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της Ανόρθωσης παρουσίασε στους εκπροσώπους του Τύπου τον νέο προπονητή της ομάδας με τον Νίκο Κωστένογλου να αναφέρεται στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης παραμένουν απλήρωτοι και να σημειώνει πως έχει εργαστεί σε πιο δύσκολες συνθήκες με προσφυγές και ποδοσφαιριστές απλήρωτους για ένα χρόνο.
Συγκεκριμένα, ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης δήλωσε: "Δούλεψα κάτω από πίεση, δούλεψα με ποδοσφαιριστές να είναι απλήρωτοι και δώδεκα μήνες και με προσφυγές και άλλα πολλά και ήταν δυσκολότερο. Θα αναλάβω όλες τις ευθύνες ό,τι και αν γίνει".

Για την συμφωνία του με την Ανόρθωση για τους επόμενους 17 μήνες, ο Νίκος Κωστένογλου είπε: "Θα εργαστούμε πολύ σκληρά. Έχουμε την εμπειρία και εγώ και οι συνεργάτες μου για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Εδώ βρήκα τις καλύτερες συνθήκες. Γνώριζα εξαρχής τα προβλήματα της ομάδας και έχω δουλέψει και σε πιο δύσκολες συνθήκες. Έχω πληροφορηθεί και για τα διοικητικά, αλλά δεν είναι δικό μου κομμάτι και δεν θα εμπλακώ καθόλου.
Από την ομάδα ζητάω βελτίωση, θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ξέρουμε τι ζητάμε. Διαπίστωσα πως είμαστε η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την Ανόρθωση. Σιγά-σιγά πρέπει να αποκτήσουμε την χαμένη αίγλη, πλέον δίνεται μια ευκαιρία να αναγεννηθεί ο φοίνικας, δεν είναι εύκολο και το ξέρω. Το πιστεύω και το εκφράζω από αυτά που έχω βιώσει από τις πρώτες μέρες στην ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα