Κοσιελνί: «Νιώθω καλύτερα από ποτέ»

18:13 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Λογίζεται ως ένα από τα βασικά «όπλα» του Βενγκέρ στην άμυνα της Άρσεναλ και ο ίδιος, έχοντας πλέον αποκτήσει κάποια εμπειρία από την Πρέμιερ Λιγκ, δηλώνει πως νιώθει πιο άνετα από ποτέ.

Ο λόγος για τον Λοράν Κοσιελνί, ο οποίος σε δηλώσεις του στην «Equipe» στάθηκε στο ότι πλέον έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ομάδας και της Πρέμιερ Λιγκ.

«Παίζοντας παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο, βελτιώνεσαι και αποκτάς εμπειρία. Ακόμα κάνω λάθη αλλά πλέον σπάνια κάνω ένα κακό ολόκληρο παιχνίδι. Μετά από ένα λάθος, πρέπει να αρχίσεις ξανά...», τόνισε ο

28χρονος αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο χαρακτήρας μου είναι ήρεμος και αυτό με βοηθάει στο γήπεδο ενώ σημαντική είναι και η εμπιστοσύνη του προπονητή. Σε βοηθάει να ξέρεις ότι δεν θα σε πετάξει στον πάγκο μετά από ένα λάθος. Εδώ και κάποιους μήνες, νιώθω πολύ καλά στην ομάδα. Στην Αγγλία πρέπει να είσαι πιο δυνατός, γρήγορος, έξυπνος μέσα στο γήπεδο, καλύτερος στις μεταβιβάσεις σου. Δηλαδή σε όλους τους τομείς».

Επιπλέον, ο Κοσιελνί στάθηκε στο γεγονός ότι έχει αποκτήσει καλύτερη επικοινωνία με τους άλλους τρεις που απαρτίζουν την αμυντική τετράδα της Άρσεναλ. Τους Γκιμπς, Μερτεζάκερ και Τζέκινσον. «Εγώ προσπαθώ να μιλάω περισσότερο στην άμυνα. Όταν αμύνεσαι μία απλή λέξη μπορεί να λύσει ένα πρόβλημα μέσα στο ματς. Πλέον, γνωρίζοντας και την γλώσσα καλύτερα, νιώθω πολύ καλύτερα», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα