Τρένο η Μαρσέιγ

17:08 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν: 2-1
(Ιμπουλά 7', Παγιέ 28'-Μπριζόν 53')

Άνεμος η Μαρσέιγ, που επικράτησε με 2-1 της Σεντ Ετιέν και συνεχίζει στην κορυφή.

Η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ με τον Ιμπουλά στο 7ο μόλις λεπτό, ενώ στο 28' ο Παγιέ έκανε το 2-0. Η Σεντ Ετιέν μείωσε με τον Μπριζόν στο 53ο λεπτό.

ΜΠΟΡΝΤΟ-ΡΕΝ 2-1
(73' Καζρί, 93' Τόμας Τουρέ/ 80' Χαμπιμπού)

Το γκολ του Τόμας Τουρέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε τη Μπορντό που κέρδισε

2-1 τη Ρεν, συνέχισε την αήττητη πορεία της στη Ligue 1 και σκαρφάλωσε στη κορυφή, με ένα παιχνίδι περισσότερο από Μαρσέιγ.
Τα πάντα κρίθηκαν στο δεύτερο μέρος με τον Τυνήσιο εξτρέμ Γουαμπί Καζρί να μπαίνει στο παιχνίδι στο 60' και στο 73' με δυνατό δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Όμως η Ρεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση επτά λεπτά αργότερα με τον Μουχαμαντού Χαμπιμπού.
Τελικά, η Μπορντό πήρε τη πολύτιμη νίκη με το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Γάλλο Τομάς Τουρέ που αξιοποίησε ασίστ του Ντιαμπιτέ και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στη κορυφή. Η Ρεν παρέμεινε για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη.

ΝΑΝΤ-ΛΙΟΝ 1-1
(73' Βερετούτ/ 51' Κονέ)

Άλλη μια αγωνιστική χωρίς να ηττηθούν για Ναντ και Λιόν που έμειναν στο 1-1 στο " La Beaujoire-Louis-Fonteneau". Στο 50' έπειτα από εκτέλεση φάουλ ο Μπακαρί Κονέ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας της Ναντ κάνοντας το 0-1 για τη Λιόν.
Ο Κονέ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του στο 73ο λεπτό καθώς ήταν εκείνος που ανέτρεψε τον Εμπιντά στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι και ο Τζορντάν Βερετούτ ισοφάρισε σε 1-1.

ΛΑΝΣ-ΚΑΕΝ 0-0

Λανς και Καέν ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και άφησε και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Αμφότερες έφτασαν στους 8 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 13η θέση με την Ρέν.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα