Κορυφαία προσωπικότητα του 2013 ο Άντι Μάρεϊ (VIDEO)

10:23 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το BBC ανέδειξε και φέτος την κορυφαία προσωπικότητα του βρετανικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει και για το 2013 ψηφίστηκε ο Άντι Μάρεϊ.
Ο Βρετανός τενίστας έδωσε την ευκαιρία στους συμπατριώτες του να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Γουίμπλεντον για πρώτη φορά μετά από 77 χρόνια και έτσι δικαίως συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.
Στο Μαϊάμι όπου βρίσκεται, ο Μάρεϊ, μέσα από βιντεομήνυμα, είπε τα εξής: "Έχω πολλούς να ευχαριστήσω, αλλά πρώτα την οικογένεια μου. Πολλοί από αυτούς είναι ανάμεσα

στο κοινό. Με υποστηρίζουν από τότε που ήμουν παιδί, έχουν κάνει πολλές θυσίες για μένα. Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει τίποτα χωρίς αυτούς. Η ομάδα μου είναι εξίσου πάντα στο πλευρό μου. Ούτε χωρίς αυτούς, θα είχα καταφέρει κάτι σημαντικό. Τους ευχαριστώ όλους. Και φυσικά τον κόσμο που με ψήφισε. Ξέρω πως πολλές φορές δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος".
Οι υπόλοιποι εννιά συνδιεκδικητές για το βραβείο της κορυφαίας προσωπικότητας του βρετανικού αθλητισμού ήταν οι Σεν Μπεν Έινσλι (ιστιοπλοΐα), Ίαν Μπελ (κρίκετ), Χάνα Κόκροφτ (στίβος, Παραολυμπιακοί Αγώνες), Μο Φάρα (στίβος), Κρις Φρουμ (ποδηλασία), Λέι Χάλφπένι (ράγκμπι), Αρ ΜακΚόι (ιππασία), Κριστίν Ογουρουόγκου (στίβος) και Τζάστιν Ρόουζ (γκολφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα