Κορόιδεψαν Αδαμίδη-Κασνακίδη οι «ενδιάμεσοι»

17:41 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

Και όμως, συνέβη και αυτό! Στις δύσκολες ώρες που περνάει η ΑΕΚ, κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση και θέλησαν να εκθέσουν την ομάδα. Όπως πλέον έχει γίνει γνωστό, η διάψευση για την ανάμιξη της Praxis Energy είναι δεδομένη και έρχεται από τα πιο επίσημα χείλη, όπως είναι αυτά του Θεοδόσιου Κυριαζή, που φερόταν να είναι και αυτός που κινεί τις διαδικασίες στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου

των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ωστόσο, όπως δικαιολογημένα «φωνάζει» ο Κυριαζής ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με αυτή την υπόθεση, άλλο τόσο δικαιολογημένα «φωνάζει» και η ΑΕΚ που δηλώνει πως έχει συζητήσει με την πλευρά του εν λόγω επιχειρηματία. Και αυτό διότι όπως φαίνεται, Αδαμίδης και Κασνακίδης έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης από συγκεκριμένους ανθρώπους που φερόντουσαν να εκπροσωπούν την Praxis Energy.

Συγκεκριμένα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, δύο άνθρωποι που παρουσιάστηκαν ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, είπαν πως εκπροσωπούν τον Κυριαζή και την εταιρία του. Οι συζητήσεις προχώρησαν και έφτασαν σε σημείο ώστε να πάρουν και οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Οι συγκεκριμένοι κύριοι φάνηκαν να είναι αρκετά ενημερωμένοι για το ποιον του κ. Κυριαζή, που τα πράγματα τα οποία ανέφεραν στην πλευρά της ΑΕΚ, θα μπορούσαν να ειπωθούν μόνο από κάποιους που όντως είχαν εξουσιοδοτηθεί από τον εν λόγω επιχειρηματία. Για αυτό άλλωστε υπήρξε η αναφορά στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, για αυτό ενημερώθηκε ο Νίκος Νοτιάς, ακόμα και για συνάντηση, για αυτό επιβεβαιώθηκε χθες και το όνομα της εταιρίας, για αυτό κιόλας συζητήθηκε εκτενώς αυτή η υπόθεση στο σημερινό Δ.Σ. της ΠΑΕ και πριν πάρει θέση ο Θεοδόσιος Κυριαζής.

Εδώ όμως υπήρξε και το μεγάλο λάθος από την πλευρά του Σταύρου Αδαμίδη, αλλά και του Μάκη Κασνακίδη, που χειρίστηκαν την υπόθεση. Σε όλο αυτό το διάστημα και ενώ είχαν όλο τον χρόνο μπροστά τους, δεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τον Κυριαζή και να διασταυρώσουν τα όσα τους μεταφερόντουσαν, παρά πίστεψαν τους εν λόγω κυρίους. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που είχαν ζητήσει από τη διοίκηση να μην διαρρεύσει τίποτα από τις συγκεκριμένες επαφές, προκειμένου να μην μάθει τίποτα ο ίδιος ο -δήθεν- ενδιαφερόμενος.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το γιατί οι -τάχα- σύμβουλοι επιχειρήσεων σκάρωσαν κάτι τέτοιο και ποιος ήταν ο σκοπός τους, αλλά αν και δεν κατάφεραν πολλά, πρόλαβαν με τις πράξεις τους να εκθέσουν πάρα πολλούς. Πλέον αναμένεται η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ, μέχρι το βράδυ, όπου θα εξηγεί και όλο το στόρι της υπόθεσης. Καλό θα ήταν να ειπωθεί και ένα «συγγνώμη» προς τον κόσμο της Ένωσης, ενώ δεν θα πρέπει να αφήσουν έτσι αυτή την υπόθεση και θα πρέπει, σε συνεργασία με τον Κυριαζή, να κυνηγήσουν αυτούς τους ανθρώπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα