Κοριτσάρες έτοιμες για νίκη

00:46 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Α1. Η Ένωση κάνει ποδαρικό, λοιπόν στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι στο Ρέθυμνο με στόχο να προσγειωθεί μετά την επιτυχία και την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα και οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να δείξουν τα γνωστά θετικά τους αγωνιστικά στοιχεία, ώστε να αντεπεξέλθουν σε μια κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Ο Απόστολος Οικονόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει

το γνωστό θέμα με την Βαλέρια Χέγας και το σπάσιμο του συμβολαίου της δεν μπορεί να υπολογίζει, πλέον στις υπηρεσίες της, με αποτέλεσμα να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Σία Τοτσίδου. Επίσης, ο Ενωσίτης τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του και την Φένια Παπαγεωργίου, η οποία λόγω ίωσης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση κι έτσι δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί, τουλάχιστον στο αρχικό σχήμα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Απόστολος Οικονόμου έχει ζητήσει από τις παίκτριές του ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση και ακόμα περισσότερο πάθος, για να καταφέρουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη νέα διοργάνωση, μέχρι να λυθούν τα προβλήματα και ειδικά αυτό με την αντικαταστάτριας της Ουγγαρέζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα