Κόπηκε από το BBC το Top Gear

19:03 10/3/2015 - Πηγή: AEK365

Η δημοφιλής εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear αναβάλλεται επ' αόριστο όπως ανακοίνωσε το BBC. Η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί την Κυριακή και είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει. Η απόφαση αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα της κόντρας με τον κεντρικό παρουσιαστή Τζέρεμι Κλάρκσον του οποίο τα σχόλια έχουν προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις.Ο Κλάρκσον είχε λάβει μία «τελευταία προειδοποίηση» τον Μάιο, μετά από ισχυρισμούς ότι χρησιμοποίησε ρατσιστική έκφραση στη διάρκεια

των γυρισμάτων της δημοφιλούς εκπομπής. Ο ίδιος είχε τότε πει ότι το BBC του είχε ξεκαθαρίσει πως θα απολυθεί εάν έκανε «ένα ακόμα προσβλητικό σχόλιο, οπουδήποτε, σε οποιαδήποτε στιγμή».

Πληροφορίες του Independent αναφέρουν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το εάν οι εργαζόμενοι της εκπομπής θεωρούν ρατσιστή τον Κλάρκσον και εάν επικρατεί μία κουλτούρα φόβου στα γυρίσματα.

Πάντως, το BBC δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα σχετικά με το περιστατικό που οδήγησε τον Κλάρκσον σε διαθεσιμότητα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κλάρκσον είχε επικό καυγά με τη διοίκηση του σταθμού και έτσι κόπηκε η εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα