Κόουλ: Ήρθα για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ

15:14 15/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρόμα παρουσίασε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος υπογράμμισε πως ήρθε στην ομάδα της Ρώμης για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και πως για τον ίδιο είναι μια μεγάλη πρόκληση η παρουσία του στην Ρόμα.
Κατά την επίσημη παρουσίαση του, ο 33χρονος Άγγλος μπακ τόνισε: "Ήρθα για να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα είναι ένας πολύ φιλόδοξος σύλλογος. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμος να πολεμήσω για τη θέση μου στην ομάδα.
Βλέποντας το πόσο με ήθελε η Ρόμα στο ρόστερ της, άρπαξα

την ευκαιρία και πήρα τη μεταγραφή. Ελπίζω πως θα τα πάμε πάρα πολύ καλά τη νέα σεζόν και θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας".
Στη συνέχεια, ο Άσλεϊ Κόουλ δήλωσε: "Όλοι οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές αισθάνονται άνετα όταν παίζουν εντός συνόρων. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να ζήσω με έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, με νέα γλώσσα και κουλτούρα.
Δεν φοβάμαι την πίεση που υπάρχει. Παρατήρησα πόσο πάθος και αγάπη για την ομάδα τους έχουν οι οπαδοί. Θα απολαύσω την παραμονή μου στο σύλλογο.
Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι έτοιμος να βοηθήσω. Είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών, όμως πιστεύω πως επιστρέφοντας από την Αμερική, όπου θα πάμε για προετοιμασία με την ομάδα, θα είμαι σε πλήρη φόρμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα