Κόντρα ΠΑΣ Γιάννινα-Goal News

23:15 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και της εφημερίδας «GOAL news». Όλα ξεκίνησαν όταν η ΠΑΕ ανήρτησε στο επίσημο σάιτ της pasgiannina.gr για μια εξώδικη διαμαρτυρία που σύμφωνα με την εφημερίδα δεν υπάρχει καθώς δεν της έχει επιδοθεί τίποτα. Έτσι, τώρα η Goal News με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της sentragoal.gr ζητά «την άμεση ανάκληση της επίμαχης ανάρτησης και τη γραπτή συγγνώμη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα για

την προσβολή της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας».

Η ανακοίνωση:

«Από ανάρτηση στο επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο πρόεδρός της, Γιώργος Χριστοβασίλης, απέστειλε εξώδικη δήλωση - κλήση προς την εφημερίδα "Goal" και αναμένει τη δημοσίευσή της στο αυριανό φύλλο (Παρασκευή 5 Απριλίου 2013), ως ανασκευή σημερινού ρεπορτάζ!

Πέραν του γεγονότος ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα ΨΕΥΔΩΣ πληροφορεί το κοινό περί εξώδικης διαμαρτυρίας, καθώς ουδέποτε μας επιδόθηκε οποιοδήποτε εξώδικο και πλέον έχει παρέλθει το ωράριο εργασίας των δικαστικών επιμελητών, η συγκεκριμένη ανάρτηση στο επίσημο site της ΠΑΕ περιέχει και άκρως ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ περιεχόμενο, που ΔΙΑΣΥΡΕΙ την εφημερίδα και τους εργαζόμενούς της και πλήττει την αξιοπιστία τους, αφού στο «εξώδικο φάντασμα» -μεταξύ άλλων- κατηγορούμαστε ως «κατασκευαστές ειδήσεων»!

Αναμένουμε την άμεση ανάκληση της επίμαχης ανάρτησης και τη γραπτή συγγνώμη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα για την προσβολή της επαγγελματικής μας αξιοπρέπειας, ειδάλλως η συνέχεια θα δοθεί άμεσα στις δικαστικές αίθουσες».

Keywords
Τυχαία Θέματα