Κόντρα Καρελλά-ΑΕΚ

21:27 4/7/2012 - Πηγή: AEK365

Η άρνηση του Διονύση Καρελλά να παρουσιαστεί μπροστά στους ιθύνοντες της ποδηλατικής ομάδας της ΑΕΚ και να απολογηθεί για την συμπεριφορά του, έχει εξοργίσει και τα πράγματα φαίνεται να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, όπως δείχνει και η ανακοίνωση του τμήματος της Ένωσης.

Αναλυτικά:

«Ο αθλητής επικοινώνησε με την ομάδα και ανακοίνωσε την απόφαση του να μην παραστεί στην απολογητική διαδικασία στην οποία έχει κληθεί από το σωματείο για απρεπή

συμπεριφορά προς την ομάδα. Απείλησε δε πως αν δεν αποσύρουμε την ανάρτηση μας για την κλήση του προς απολογία θα προσφύγει στον δικηγόρο του! Ενημερώνουμε τον αθλητή ότι έχει υπογράψει ο ίδιος το δελτίο του στην ομάδα της ΑΕΚ και έτσι το σωματείο μπορεί να γράφει για τις δραστηριόητες του ως μέλος της ομάδας όποτε επιθυμεί. Ο συγκεκριμένος αθλητής μετά τις απειλές ειδοποιήθηκε από την ομάδα να παραδώσει τον ιματισμό του εντός 48ωρου καθώς δεν υπολογίζεται πλέον ως ενεργός αθλητής της Ένωσης. Με την επιστροφή του ρουχισμού μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίζει η ομάδα (εκπνέει το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιουλίου) θα πάρει ταυτόχρονα και την ελευθέρας του για να μεταγραφεί σε σύλλογο της αρεσκείας του. Η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να έχει στην σύνθεση της αθλητές που ειρωνεύονται δημοσίως την ομάδα στην οποία αγωνίζονται, παρακινούν συναθλητές τους να αποχωρήσουν από την ομάδα και πάνω από όλα δεν ανέχεται επικριτικά σχόλια για την ORIGINAL από όπου προέρχεται η συγκεκριμένη διοίκηση.

Το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλο. Όποιος δεν μπορεί να το αντέξει ας "τρέξει" σε συνοικιακά σωματεία... H AEΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με ανύπαρκτους (σε αγωνιστικές επιδόσεις) αθλητές περαιτέρω... Ας κάνουν κορνίζα την φωτογραφία της φανέλας της ΑΕΚ για να έχουν να λένε στα εγγόνια τους ότι κάποτε έτρεχαν με τον δοξασμένο δικέφαλο αετό στο στήθος.

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα