Κόντε: Στο κόλπο η Νάπολι μέχρι το τέλος

14:11 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το μεγάλο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής στην Serie A είναι αυτό ανάμεσα στην Νάπολι και την Γιουβέντους με τον Αντόνιο Κόντε να εκτιμά πως η ομάδα του Ματσάρι θα παραμείνει στο κυνήγι του τίτλου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Η Γιουβέντους είναι στην κορυφή με διαφορά έξι βαθμών από την Νάπολι με τον Αντόνιο Κόντε να δηλώνει το εξής: "Το παιχνίδι με την Νάπολι δεν κρίνει τον πρωταθλητή. Θα είναι ένα ωραίο, δυνατό παιχνίδι ανάμεσα

σε δυο πολύ καλές ομάδες, αλλά δεν πρόκειται να κριθεί κάτι. Απομένουν πολλοί αγώνες μέχρι το τέλος και όλα μπορούν να συμβούν. Η Νάπολι έχει τους παίκτες εκείνους που μπορούν να της επιτρέψουν να διεκδικήσει τον τίτλο. Τόσο το περασμένο καλοκαίρι, όσο και τον Ιανουάριο, ενισχύθηκε πολύ. Επιπλέον, έχοντας αποκλειστεί από τις υπόλοιπες διοργανώσεις, ρίχνει όλη την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Για αυτό θεωρώ πως θα είναι μέσα στο... κόλπο μέχρι το τέλος. Κάτι ανάλογο θα κάνουν και οι άλλες ομάδες, όμως, όπως η Μίλαν, η Ίντερ κι η Λάτσιο. Για αυτό πιστεύω πως το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να τελειώσει από τώρα".
Για την διαιτησία, ο Κόντε δήλωσε: "Είναι κρίμα να... μολύνουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργείται από ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι με ανούσιες κουβέντες. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους διαιτητές και δεν πρόκειται να τους πιέσουμε με δηλώσεις. Μπορεί να έχουμε παράπονα κάποιες φορές, όμως είμαστε βέβαιοι πως οι διαιτητές σφυρίζουν... καθαρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα