Κόντε: Πρώτα οι βαθμοί, μετά τα πανηγύρια

10:54 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο η Γιουβέντους κέρδισε 1-0 την Μίλαν και θέλει ακόμα 4 βαθμούς για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ιταλίας, για δεύτερη σερί χρονιά, με τον Αντόνιο Κόντε να κρατά χαμηλούς τόνους υπογραμμίζοντας πως πρώτα πρέπει να εξασφαλιστούν οι βαθμοί που χρειάζονται και μετά να ξεκινήσουν τα πανηγύρια.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Ακόμα δεν είμαστε πρωταθλητές, αλλά ομολογώ πως είμαστε πολύ κοντά. Με την νίκη μας επί της Μίλαν κάναμε ένα μεγάλο βήμα προς το σκουντέτο. Απομένουν λίγοι βαθμοί ακόμα,

αλλά πρέπει να τους πάρουμε προτού ξεκινήσουμε τα πανηγύρια. Η ιστορία μας διδάσκει πως κάθε λάθος πληρώνεται και, με την Νάπολι να μην τα παρατάει ποτέ, πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη".
Για την διαφορά των 18 βαθμών από την Μίλαν, ο Κόντε δήλωσε: "Βρισκόμαστε 18 βαθμούς πάνω από την Μίλαν. Μια διαφορά που δεν συναντάται συχνά και δείχνει πως η δουλειά που κάνουμε είναι σημαντική. Μου αρέσει που είμαστε τόσο μακριά τους. Με γεμίζει ικανοποίηση και ευτυχία".
Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και για την φάση του πέναλτι από την οποία προήλθε το γκολ της νίκης: "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αφού η Μίλαν προερχόταν από μια εντυπωσιακή σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Πιστεύω πως παίξαμε όπως έπρεπε προσπαθώντας να νικήσουμε και όχι να κρατήσουμε την ισοπαλία, που μας βόλευε, όπως έλεγαν πολλοί. Όσο για το πέναλτι που έκρινε το παιχνίδι, νομίζω πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν καθαρό. Αυτά που λένε οι αντίπαλοι μας είναι λόγω πικρίας. Ξέρουν και οι ίδιοι πως υπάρχει παράβαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα