Κόντε: Να προσπαθήσουμε πολύ για να επαναλάβουμε τα περσινά

17:10 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Με τρόπαιο ξεκίνησε η νέα σεζόν για την Γιουβέντους που επικράτησε 4-0 επί της Λάτσιο στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ με τον Αντόνιο Κόντε να μένει απόλυτα ευχαριστημένος αλλά να προσθέτει πως θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια προκειμένου η πρωταθλήτρια Ιταλίας να επαναλάβει την περσινή επιτυχία.

Σε δηλώσεις του στην RAI, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Όταν πρόκειται για έναν αγώνα χωρίς αύριο, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά και ο προπονητής

νιώθει συνήθως μια σχετική ανησυχία. Αυτό όμως δεν συνέβη σε εμένα, καθώς γνωρίζω τους ποδοσφαιριστές μου και ξέρω πως θα παρουσιάζονταν έτοιμοι για μια τέτοια αναμέτρηση. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, εργάστηκαν πολύ σκληρά και τα αποτελέσματα τους δικαιώνουν. Μπορεί στους αγώνες προετοιμασίας να μην είχαν την απόδοση που θα περίμεναν οι περισσότεροι, εγώ γνωρίζω, ωστόσο, πως στα παιχνίδια που μετράνε, ξέρουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κάτι που έγινε και στον τελικό του Σούπερ Καπ. Καταφέραμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο".
Για το γεγονός πως η Γιουβέντους εμφανίζεται το απόλυτο φαβορί και για την φετινή Serie A, ο Κόντε δήλωσε: "Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, με πολλές ομάδες να εμφανίζονται ενισχυμένες. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο δυνατότεροι μπορούμε. Η ομάδα βρίσκεται, ήδη, σε καλή κατάσταση και όταν αφήσουμε πίσω μας την κούραση της προετοιμασίας, θα βελτιωθούμε περισσότερο. Πάντως, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία".
Σε ερώτηση αν η εφετινή Γιουβέντους θα είναι καλύτερη από την περσινή, ο Κόντε απάντησε: "Το αποτέλεσμα θα δείξει αν έχουμε δυναμώσει περισσότερο. Πέρσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ. Θα υπόγραφα από τώρα για να επαναλάβουμε το ίδιο και φέτος. Πάντως είναι αλήθεια πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα