Κόντε: Ασεβής και ενοχλητικός ο Καπέλο

10:54 17/2/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό ο Φάμπιο Καπέλο είχε υποστηρίξει πως η Γιουβέντους δεν μπορεί να έχει επιτυχία στην Ευρώπη εξαιτίας της έλλειψης ανταγωνισμού που υπάρχει στο ιταλικό πρωτάθλημα με τον Αντόνιο Κόντε να ξεσπά χαρακτηρίζοντας τον πρώην προπονητή της Γιουβέντους ως ασεβή και ενοχλητικό.
Σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Κιέβο, ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, τόνισε: "Ίσως του χρόνου να ζητήσω να εγγραφούμε στην Premier League... Θα

έλεγα πως οποιοσδήποτε κάνει αυτά τα σχόλια είναι ενοχλητικός και ασεβής στα ρεκόρ που σπάμε εδώ και δυο χρόνια. Οι ομάδες του Καπέλο έσπασαν ρεκόρ και οι δυο τίτλοι που πήραν αφαιρέθηκαν, αλλά δεν θυμάμαι το στιλ ποδοσφαίρου τους.
Θυμάμαι την ομάδα του Μαρτσέλο Λίπι, ακόμα και αυτή του Τζιοβάνι Τραπατόνι, αφού έπαιξαν καλά, αλλά η εποχή του Καπέλο είναι διάσημη μόνο για την ανάκληση των δυο πρωταθλημάτων. Νομίζω ότι αυτή η Γιουβέντους είναι περισσότερο ολοκληρωμένη σε κάθε τομέα σε σύγκριση με την πρώτη μου σεζόν.
Τότε ήμασταν η μοναδική ομάδα που σταμάτησε την Μίλαν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να κατακτήσει το Σκουντέτο. Αυτή είναι η Τρίτη μου σεζόν και, κατά την γνώμη μου, έχουμε βελτιωθεί σε κάθε τομέα: σε τακτική, φυσική κατάσταση και ψυχολογία".
Ο Κόντε συνέχισε την επίθεση στον Καπέλο λέγοντας πως "δεν μου αρέσει οι άνθρωποι που το παίζουν καθηγητές, όταν δεν γνωρίζουν την κατάσταση και θα πρέπει ειλικρινά να κοιτάξουν στα δικά τους σπίτια, αφού εκεί μπορεί να υπάρχει περισσότερη βρωμιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα