Κοντά σε Γούτα-Μαλεζά ο ΠΑΟΚ

18:25 30/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα... Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται εσχάτως στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτησή του υψηλόσωμου σέντερ μπακ των ακριτών. Οι επαφές του «δικέφαλου» τόσο με τον παίκτη όσο και τους Ξανθιώτες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και φαίνεται να υπάρχει ταύτιση απόψεων ειδικά με τον ποδοσφαιριστή. Ετσι στον ΠΑΟΚ

αναμένουν τη διεξαγωγή του μπαράζ παραμονής, στο οποίο συμμετέχει η Ξάνθη και θα γίνει στο πρώτο 15μερο του Ιούνη, προκειμένου στη συνέχεια να κάνει μπάσιμο και κουβέντα με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο για να γίνει το deal.

Διότι είναι γεγονός πως στον ΠΑΟΚ εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως ο παίκτης θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Από κει και πέρα, δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να επιστρέψει στην Τούμπα ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο διεθνής αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Εχει πολλά στηρίγματα ως μεταγραφική επιλογή εντός ΠΑΟΚ και απ' ό,τι φαίνεται κερδίζει πόντους το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα του «δικέφαλου».

Τέλος, στον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν την ερώτηση για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, Ρολάντ Λαμά που το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν έπαιξε δανεικός στη Σουόνσι από την Οσασούνα.

Ο 27χρονος άσος αγωνίζεται τόσο ως περιφερειακός επιθετικός όσο ως αριστερός επιθετικός. Με τη Σουόνσι αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια πέτυχε 3 τέρματα και έδωσε 4 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με την Οσασούνα λήγει σε ένα μήνα και μένει ελεύθερος.

Keywords
Τυχαία Θέματα