Κοντά σε Χόλτμπι η Ντόρτμουντ

20:36 28/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η περσινή φιναλίστ του Champions League αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στη μεσαία γραμμή με τον προπονητή της, Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει λύσεις, ώστε να καλύψει τα κενά. Θυμίζουμε ότι ο Γκιντογκάν είναι τραυματίας από την αρχή της σεζόν και θα επανέλθει σε 2-3 εβδομάδες, ενώ πρόσφατα η Μπορούσια έχασε και τον Μπλαζικόφσκι μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που μετακόμισε στην Τότεναμ το περασμένο καλοκαίρι

από την Σάλκε, αρέσει στον τεχνικό των Βεστφαλών και φέρεται να έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει την περίπτωσή του.
Με την Ντόρτμουντ να απέχει 14 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάγερν και να βρίσκεται σε επισφαλή θέση αναφορικά με τη συμμεοχή της στο επόμενο Champions League, ο Κλοπ απεύχεται, αφενός, περαιτέρω ατυχίες, ενώ ποντάρει και στην ενέργεια του Χόλτμπι, ώστε να αναζωογονηθεί η μεσαία γραμμή της ομάδας.
Η Τότεναμ δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο μεταγραφής του 23χρονου Γερμανού και περιμένει να ακούσει προτάσεις, που θα την ικανοποιήσουν. Ο Χόλτμπι έχει συνδεθεί, επίσης, για την ολλανδική Αϊντχόφεν, όπως και για ενδεχόμενη επιστροφή στην προηγούμενη ομάδα του, Σάλκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα