Κομμένα τα ρεπό με Ντι Κάνιο

14:52 20/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η νοοτροπία που υπάρχει στις αγγλικές ομάδες που δίνουν στους παίκτες δυο ρεπό την εβδομάδα βρίσκει αντίθετο τον Πάολο Ντι Κάνιο ο οποίος σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές δεν δουλεύουν σε ορυχεία για να ξεκουράζονται δυο φορές την εβδομάδα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σάντερλαντ τόνισε: "Όταν χάνουμε, βλέπω στεναχωρημένα πρόσωπα. Γιατί να μην δουλέψουμε περισσότερες μέρες και να χαμογελάσουμε περισσότερο; Θα νευριάσω πολύ αν ακούσω κάποιον να παραπονιέται επειδή δουλεύει την Τετάρτη. Στην Premier League

υπάρχει ακόμα η νοοτροπία που υπήρχε όταν ήμουν στην Γουέστ Χαμ. Κυριακές και Τετάρτες ρεπό. Αλλά εγώ ήμουν πάντα μέσα. Δέχομαι την φιλοσοφία, αλλά ποτέ δεν πήρα ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές δεν δουλεύουν σε ορυχεία. Θα είναι μιάμιση ώρα στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο".
Όσο για τις επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει πάνω στην ανάγκη ξεκούρασης των ποδοσφαιριστών, ο Πάολο Ντι Κάνιο δήλωσε: "Αθλητικές έρευνες λένε πως χρειάζεται το ρεπό της Τετάρτης για λόγους πίεσης. Ποια πίεση; Ίσα-ίσα, σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσεις τεχνική, τακτική και φυσική κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα