«Κόλλησαν» στο μηδέν (VIDEO)

19:28 22/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 17η αγωνιστική

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)

Καλλονή και Εργοτέλης είχαν τις ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανένα από τους δύο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ωστόσο στερούνταν έμπνευσης και λύσεων φτάνοντας κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Ο Εργοτέλης από την πλευρά του είχε συνοχή και πολύ καλή αμυντική λειτουργία, προσπαθώντας με

γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας στα άκρα να φανεί απειλητικός.Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου για τον Εργοτέλη σημειώθηκε στο 33', όταν το σόλο του Ρομάνο ολοκληρώθηκε με την μπάλα να προσκρούει στο δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.Η Καλλονή είχε την κορυφαία στιγμή της στο 44', με τον Ποντάνι να βρίσκει μέσα στην περιοχή του Περόνε, το σουτ του οποίου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καβουσάκης. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 0-0.

Ίδια η εικόνα της αναμέτρησης και στην επανάληψη. Ωστόσο ο Εργοτέλης παρέμενε ζωηρός χάνοντας στο 70' μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Ο Πίτσος από αριστερά είδε τον Διαμαντάκο στην μικρή περιοχή, όμως ο Σιδεράκης είπε "όχι" από το ένα μέτρο στην ωραία έμπνευση του Έλληνα επιθετικού να απειλήσει με τακουνάκι πάνω στην κίνηση.Επτά λεπτά αργότερα η Καλλονή ζήτησε πέναλτι στην μονομαχία του Ντος Σάντος με τον Σαρρή και την πτώση του πρώτου, με τον Μήτσιο να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.Το τελευταίο σφύριγμα στο ΟΑΚΑ βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 0-0.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Άλβες, Γιούκαρης, Λεοζίνιο (71' Ντάμπος), Μανούσος (76' Καζάκης), Γιονάν (60' Ντος Σάντος), Περόνε

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (81' Χαντί), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, Ρομάνο (91' Κοζορώνης).

Keywords
Τυχαία Θέματα