Κόλλησαν στο 0-0 Εργοτέλης και Πανσερραϊκός

18:10 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Δυνατά ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός στο παιχνίδι στο Παγκρήτιο, με τον Κόντο στο 5' να τραντάζει με σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Στο 16' ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Βερπακόφσκις ήταν σε θέση οφσάιντ όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 31' σουτ του Σίμιτς έδιωξε σε κόρνερ ο Σαρρής. Οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους και απείλησαν με τους Χαντί και Μπουχαλάκη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κόντος είχε ένα καλό σουτ στο 49', ενώ στη συνέχεια ο Εργοτέλης πίεσε για το γκολ,

ωστόσο δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση, παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας. Μετά το 70' ο Πανσερραϊκός ανέβηκε και στο 75' είχε νέο δοκάρι με τον Κόντο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με ευκαιρία του Δωματά στο 79', αλλά έδιωξε ο Κουτζαβασίλης.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Πίτσος, Τζανακάκης, Βερπακόφσκις (69' Πλουσής), Μπουχαλάκης, Δωματάς (80' Ευαγγέλου), Ρομάνο, Χαντί (59' Λαμπίν), Γκαντιάγκα

Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παντελιάδης, K. Τριανταφύλλου, Σιάκκας, Κοντός, Σίμιτς (84' Γιαννόπουλος), Τσούτσης (90+2' Σερέκας), Στεφανίδης (65' Τοντόροφ)

Keywords
Τυχαία Θέματα