Κόκε: Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον Άρη

13:16 17/7/2013 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση φορώντας την φανέλα του Άρη εξέφρασε ο Σέρχιο Κόκε ο οποίος αποκάλυψε πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σε δηλώσεις του στην "Malaga Hoy" ο Ισπανός επιθετικός τόνισε: "Σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα τρέφω μεγάλη εκτίμηση, όχι απλά γιατί αγωνίστηκα εκεί, αλλά γιατί είχα ένα συναίσθημα, ένα δέσιμο με

τους οπαδούς και πάντα ήταν ομάδες με κάτι το ιδιαίτερο. Αν θα έπρεπε να διαλέξω πού θα ολοκλήρωνα την καριέρα μου θα το έκανα στον Άρη".
Ο Κόκε εξήγησε πως στον Άρη "μου συμπεριφέρθηκαν όπως θα ήθελα να μου συμπεριφερθεί μια ομάδα και πιστεύω κάποια στιγμή, δεν ξέρω πότε, θα επιστρέψω".
Ο Ισπανός επιθετικός είναι ελεύθερος και αποκάλυψε πως αν του δινόταν ευκαιρία να επιλέξει σε ποια ομάδα θα παίξει θα ήταν "στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη χωρίς να το σκεφτώ".
Τέλος ο Κόκε σημείωσε πως "τα δυο γκολ στο Καλντερόν, όταν κερδίσαμε την Ατλέτικο και γίναμε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε μέσα στην Ισπανία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, νίκη που μας έδωσε την δυνατότητα να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αφήνοντας εκτός της Ατλέτικο που ήταν κάτοχος του τίτλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα