Κοιτούν Γκουσμάν στην Μπαρτσελόνα

23:48 5/8/2013 - Πηγή: AEK365

Άπαντες στη Μπαρτσελόνα μπορεί να ασχολούνται με τον κεντρικό αμυντικό, αλλά σταδιακά η κουβέντα θα αρχίσει να μετατοπίζεται και λίγο προς τα πίσω. Το ερχόμενο καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Βίκτορ Βαλδές, ο οποίος θα αποχωρήσει σίγουρα, ενώ θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο Χοσέο Μανουέλ Πίντο που θα είναι 38 ετών. Οπότε θα πρέπει να έχουν γίνει νωρίτερα οι δύο επιλογές για την θέση. Τη μία πάντως έσπευσε να την προτείνει ο νέος κόουτς,
Ο Τάτα Μαρτίνο θεωρεί εξαιρετική επιλογή

τον Ναουέλ Γκουσμάν, τον οποίο έζησε από κοντά στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο 27χρονος (1,92 μ.) Αργεντινός πορτιέρο βρέθηκε πέρσι βασικός, καθώς βρισκόταν στην σκιά του Σεμπαστιάν Περάλτα και έβγαλε μάτια. Εισικά στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου η Νιούελς έφτασε στα ημιτελικά, έγινε διάσημος όταν σταμάτησε τα πέναλτι των Ρικέλμε, Μαρτίνες και απέκλεισε τη Μπόκα Τζούνιορς.
Ουσιαστικά ο Μαρτίνο πρότεινε στον Θουμπιθαρέτα να τον παρακολουθήσει πιο στενά, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος πως αξίζει να ασχοληθεί με τον Γκουσμάν. Βέβαια η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να έχει πολύ ψηλά την περίπτωση του Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν, αλλά όπως είπαμε θα χρειαστεί και δεύτερο για κάτω από τα δοκάρια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα