«Κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς»

20:51 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το Ρέθυμνο βρίσκεται αποκλειστικά στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το Μίλαν Τόμιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τα ημιτελικά με το Ρέθυμνο: «Η ημιτελική σειρά των πλέι οφ αρχίζει με δύο παιχνίδια στην έδρα μας. Εμείς κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς και πώς θα κάνουμε το 1-0 στη σειρά με το Ρέθυμνο. Οι αντίπαλοί μας έδειξαν και στα προημιτελικά κόντρα στον ΠΑΟΚ πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα πρέπει

να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας και τον εαυτό μας και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας, αλλά και της συγκέντρωσής μας ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για το εάν έχουν αφήσει πίσω τους την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας: «Στα τρία παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πατρών, ένα για την κανονική περίοδο και δύο για τα πλέι οφ, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το διακόπτη και να αφήσουμε πίσω μας το Final Four του Λονδίνου. Δεν ήταν εύκολο, καθώς ήταν λογικό να υπάρχει ψυχολογικό άδειασμα, αλλά και κούραση».

Για το εάν σκέφτονται τους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Το Ρέθυμνο έδειξε και στο ματς της κανονικής διάρκειας στο ΣΕΦ πως μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητικό. Οπότε εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 1-0. Για ακόμα ένα ματς όλα θα αρχίσουν από την άμυνά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα