Κοεντράο: Ντροπή αν ο Ρονάλντο δεν πάρει τη Χρυσή Μπάλα

11:56 29/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η "Χρυσή Μπάλα" για φέτος μπορεί να πάει μόνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο όπως υποστήριξε ο Φάμπιο Κοεντράο που σημείωσε πως θα είναι ντροπή αν ο συμπατριώτης δεν αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2014.
Σε δηλώσεις του ο Πορτογάλος μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Θα είναι μεγάλη ντροπή αν ο Κριστιάνο δεν κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα. Είναι ένα ατομικό βραβείο, όχι ομαδικό. Πιστεύω πως όλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Δεν υπήρξε ποτέ τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον καλύτερο και στο νούμερο

δύο. Όπως είπε και ο Αντσελότι, θα είναι καλύτερο να μιλήσουμε για την επόμενη Χρυσή Μπάλα, καθώς δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε για φέτος. Μπορεί να πάει μόνο στο Ρονάλντο.
Το περσινό του ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι ασύλληπτο. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τον αριθμό των γκολ που έχει σκοράρει ήδη τη φετινή σεζόν. Συνεχίζει να πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις χωρίς να κουράζεται καθόλου".
Για όσους υποστηρίζουν, μεταξύ των οποίων και ο Ζεπ Μπλάτερ, πως καλύτερα θα είναι η "Χρυσή Μπάλα" να δοθεί σε κάποιον που κατέκτησε το Μουντιάλ, ο Κοεντράο δήλωσε: "Ορισμένοι άνθρωποι, που κατέχουν θέσεις με τεράστια ευθύνη, λένε πολλά πράγματα ξεκάθαρα για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Αυτό είναι το λιγότερο χαζό. Με τις ευθύνες που έχουν οι θέσεις τους, το να λένε τέτοια ψέματα αμαυρώνει το προφίλ τους. Δεν έχει σημασία όμως, γιατί ό,τι και να πουν δεν θα καταφέρουν να αλλάξουν αυτά που είδε ο κόσμος πέρσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα