Κόμπι: Η Τούρκικη λίγκα ειναι η καλύτερη!

18:42 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο σταρ των Λέικερς μάλιστα χαρακτήρισε την Τουρκία ως το καταλληλότερο μέρος για τους παίκτες του ΝΒΑ. Αρχικά ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε για την σύγκριση της ομάδας του 1992 με εκείνης που αγωνίστηκε στο Λονδίνο: "Αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ της τωρινής Εθνικής ΗΠΑ, θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν ορισμένοι εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες. Από την άλλη, η Dream

Team είναι η ομάδα που καθήλωσε και ενέπνευσε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου εμένα. Οπότε, είναι δύσκολο να πει κανείς ότι θα μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Εχουμε τόσο μεγάλο σεβασμό για εκείνους, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτεσαι ότι κι εμείς έχουμε στην ομάδα μας μια χούφτα παίκτες που είναι τόσο καλοί και τόσο ανταγωνιστικοί. Εχει πλάκα και ενθουσιάζομαι όποτε σκέφτομαι αυτό το πράγμα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τούρκικο πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι: "Κατά τη διάρκεια του λοκ-άουτ, υπήρχαν μερικές συζητήσεις για να παίξω σε τούρκικη ομάδα (σ.σ. Μπεσίκτας). Ημουν πολύ κοντά, αλλά το deal δεν ολοκληρώθηκε. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η τούρκικη λίγκα είναι η καλύτερη της Ευρώπης και θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό ακόμη. Οπότε, είναι το καταλληλότερο μέρος για τους παίκτες του ΝΒΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα