Κλοπ: Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο, αλλά μπορούμε να τους νικήσουμε

08:16 3/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα υποδεχτεί τη Μπάγερν Μονάχου και ο Γιούργκεν Κλοπ υποστήριξε πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τους νταμπλούχους Γερμανίας, παρότι οι δυο ομάδες δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.
Σε δηλώσεις του ο Γερμανός τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ τόνισε: "Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Μπάγερν αυτή τη στιγμή. Παρόλα αυτά, ακόμη μπορούμε να τη νικήσουμε, αν και η κατάσταση μας διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα χρόνια. Βαθμολογικά, πάντως, η διαφορά των δυο ομάδων είναι τεράστια αυτή τη στιγμή".
Για τις πολλές απουσίες της Μπάγερν

Μονάχου, ο Κλοπ δήλωσε: "Μπορεί η Μπάγερν να μην έχει στη διάθεση της τον Ρόμπεν, τον Αλάμπα και τον Ριμπερί, όμως παραμένει απειλητική, καθώς διαθέτει παίκτες όπως ο Μίλερ, ο Γκέτσε και ο Λεβαντόφσκι. Επίσης, ο Λαμ είναι σε τρομερή φόρμα. Πρέπει να αμυνθούμε καλά αν θέλουμε να καταφέρουμε κάτι".
Ο Κλοπ μίλησε και για το κίνητρο των παικτών του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου: "Δεν έχουμε πρόβλημα κινήτρου. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και οι στόχοι μας είναι κοινοί. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε διαθέσιμο βαθμό, ώστε να ανέβουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία".

Keywords
Τυχαία Θέματα