Κλείνει στη Μαρσέιγ ο Κακουτά

20:17 27/8/2012 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στη Γαλλία ο Γκαέλ Κακουτά είναι θέμα ωρών να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μαρσέιγ.

Η γαλλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον δανεισμό του Κακουτά, με τον παίκτη να ντύνεται σύντομα στα χρώματα της.

Οι ιστοσελίδες της χώρας υποστηρίζουν ότι μεγάλο ρόλο στη συμφωνία των δύο ομάδων έπαιξε η μεταγραφή του Αθπιλικουέτα με την Μαρσέιγ να έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τον Κακουτά

δίνοντας επτά εκατομμύρια ευρώ στην Τσέλσι.

Ο Κακουτά φέρεται να επιθυμούσε την Μαρσέιγ έναντι των άλλων ομάδων -ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός- που τον ήθελαν δανεικό από την Τσέλσι, καθώς πολλοί του συνέστησαν ότι θα ήταν η σωστή επιλογή για την καριέρα του.

Φυσικά οι εξελίξεις αυτές υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού και πλέον να αναζητά αλλού τον αντι-Μιραλάς.

Ο Λεζάρ φέρεται να είναι μια από λύσεις που υπάρχουν στα υπόψη των ερυθρολεύκων εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ εξετάζονται και άλλες λύσεις. Το δεδομένο είναι ότι οι ημέρες που έχουν οι ερυθρόλευκοι το δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτη μειώνονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα