«Κλείνει» παίκτες η ΑΕΚ

21:22 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στο τρέξιμο, ώστε να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα την βρουν στο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα της Α2. Στην Ένωση βρίσκονται στην αναζήτηση παικτών και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με κάποιους απ' αυτούς. Ένας είναι ο έμπειρος άσος, Νίκος Κρέτσης, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Οδυσσέα Αμαρουσίου και αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη

για το τουρνουά beach volley που λαμβάνει μέρος στην συμπρωτεύουσα. Ενώ ακόμα μια περίπτωση που απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους» είναι αυτή του Φραγκιαδάκη. Και οι δύο παίκτες είχαν μια διερευνητική συζήτηση με την ΑΕΚ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν νεότερα, αφού ακόμα δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο πέρα από τις συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κλαρούδας συνεχίζει να «τσεκάρει» παίκτες από τις Ακαδημίες της Ένωσης, αλλά και από άλλες ομάδες στις δοκιμαστικές προπονήσεις που διεξάγονται αυτές τις μέρες, ώστε να μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο ακόμα ψηλότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα